Najdi forum

kako odstraniti kurja ocesa

Res me že dolgo ni bilo tu gor. Vidim, da potrebujete recept priti virusnim bradavicam.
Čisto enostavno. Imate Aspirin, ga zdrobite, navlažite in date na bradavice nato s hanzaplastom in povojem, če so na podplatu. To delate dan za dnem (lahko samo ponoči) zjutraj, kar cveti okkrog bradavic lepo odluščite s pinceto. To ponavljajte toliko časa, da bradavice izginejo. Previdno odstranjujte kožico, da ne zakrvavi, ker se bradavice prenašajo tudi s krvjo.

Lep pozdrav in upam, da nisem prepozna

Čipka

Še moj nasvet, če tudi pozno, s čimer je meni super pomagala tašča.

Boleče kurje oko sem imela na podplatu in seveda sem pred nožem kar pobegnila iz ambulantne operacijske. Tašči sem se zasmilila in je naredila to, kar so včasih naredili otrokom na kmetih z otiščanci, ki so jih dobili po nošnji čevljev drug za drugim, tistih, še lesenih.

Vzela je močnejšo nit ( po domače cvern) in je z njo kar se da tesno kolikorkrat se je dalo okoli in okoli obšla kurje oko ( dva do trikrat, ampak res je zelo stiskala, tako, da se je nit kar zažrla v kurje oko od vseh strani) in jo tesno zavezala na vozel. To sem pustila na očesu dan in noč in že čez nekaj dni, je oko odpadlo in od tedaj se mi že skoraj dve desetletji ni naredilo nobeno novo. Vse se je zacelilo zelo hitro.

______________________________________________ Zlo na svetu zmaguje takrat, ko dobri ljudje ne ukrepajo.

To zagotovo ni bilo kurje oko (verjetno si po pomoti napisala kurje oko) pač pa bradavica. Kurjega očesa se ne da zavezati ker je stržen v koži in bi ti nit zdrsnila.

Lep pozdrav

Čipka

Primeš se za levo stopalo in na desni nogi odskakljaš 12 vrtljajev v levo okoli kuhinjskega stola na katerem je v krožniku kurje jajce spečeno na oko. Potem počepneš in rečeš: kurji nebodigatreba. Dvakrat pljuneš čez vhodna vrata in pred vrata položiš krožnik z jajcem in zraven še majhen košček slanine. Če živiš na podeželju je skoraj garantirano da zjutraj kurjega očesa in niti slanine ne bo več.

Jaz imam problem,imam kurje oko,in je 8mm globoko pod kožo z rednim korenom,pa hodim redno zmrzovat in vse pa ne pomaga kaj preveč in se aktivno ukvarjam s športom ,tako da moram to težavo čim prej odpraviti.Zanima me če ta metoda z česnom ali čebulo kaj ste pisali res pomaga.Ker drugače mi preostane edino laserska operacija za katero nimam časa ,zaradi športa (veliko tekmovanj).Zanima me če si je kdo že odpravil to z lasersko operacijo in me zanima koliko časa je približno časa trajalo okrevanje da ste lahko spet brez bolečin npr. tekli? Hvala že vnaprej za odgovore.

Živijo! Imam kurje oko na podplatu leve noge in me zelo boli! Mazilo za kurja očesa mi ni pomagalo, tako kot tudi obliži ne.

Prosim dajte mi kakšen nasvet kako se znebim kurjega očesa na hiter in neboleč način. Prosim!
Hvala že za vnaprej!
lp.

Predlagala bi obisk kozmetičnega salona?

Sin ima na stopalu globoko kurje oko, ki ga po nekem času začne zelo boleti oz. pikati. Ker smo iz CE se odpravimo v kozmetični salon, kjer ga odstranijo profesionalno in namažejo s posebo kremo0. Potem ima spet nekaj časa mir.

Tudi nam ni pomagala nobena krema…

Aja obiskujemo pa kozmetični salon Sodin, se mi zdijo cene še najbolj OK.

Jaz sem se svojih otiscancev uspesno resila s pomocjo domacih sestavin in potrebscin 🙂 spodaj opisano sem pocela pred spanjem

1. Podrocje s kurjimi ocesi sem s strgalom proti debeli kozi na podplatih mocno strgala in nato na rahlo vsaki dan zapored

2. Prizadeto obmocje sem veckrat namazala s kisom in bibo palcko…. doma sem nasla kis za vlaganje, ki je full mocnejsi od jedilnega, tako da sem uporabljala tega. Podrocje mi je dobesedno razzrlo in je bilo kot da sem bila cel dan v vodi…. the best reakcija, samo moras pa veckrat namazati in pocakati da se posusi

3. Nato sem vzela povoj in kos cebule. S povojem sem si pritrdila cebulo na prizadeto obmocje in sla spat…

4. Zjutri si sprala podplat… to sem delala nekaj noci zapored. Ucinek je bil opazen ze prvi dan. Definitivno preizkuseno deluje in se poceni je.

🙂

Imam kurje oko na notranji strani mezinca in me strašno boli. Mislim, da bom najprej poizkusila z natreskom, kot je zgoraj nekdo svetoval.

Proti bradavicam pa zanesljivo pomaga eterično olje limone.
Odrežeš košček kožice limone in stisneš, da se izloči eterično olje in s tako nekajkrat namažeš.
Zagotovo pomaga. Preizkušeno.
Ni pomagalo, niti izrezovanje, niti žganje, niti zamrzovanje bradavic – pomagala pa je LiMONA.

New Report

Close