Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom kako očistiti zelo zanemarjene ploščice v kuhinji

kako očistiti zelo zanemarjene ploščice v kuhinji

Rada bi lepo očistila ploščice v kuhinji na tleh. ČIstila jih nisem kaki mesec, pa ne me prosim sparaševat zakaj. Pač s e je zgodilo. So zelo zelo umazane, polne nekih mastnih flekov, pšrav tako so zelo umazane fuge. Kako jih naj očistim? S katerim čistilom? Kako naj očistim fuge? Rada bi, da bi se vse svetilo 🙂

Jaz ta problem rešujem s parnim čistilcem.

Meglio.

Oranžni Meglio razmaščevalec. Pošpricaj, pusti stat (čistilo se ne sme zasušit) nekaj časa (10minut), obriši. Lahko fuge tudi vmes, ko čistilo deluje, malo podrgneš s krtačko. Kar bo šlo bo šlo, ostalo je neodstranljivo. S fugami je pa tako. Nekaj, kar ni globoko zažrto, bo šlo stran, ali pa bo manj vidno po čiščenju. Če je pa globok flek v fugi, bo pa viden in ne bo šlo kaj prida stran. Kakšno flek od rdečega vina ne bo šel stran, še posebno ne od refoška ali terana.

Se pridružujem – Meglio! 🙂

štemarca pa gasa

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

No, jaz pa pravim samo voda in gobica Vileda Miraclean.
Lp

Na keramiko se izvede epoksidni sistem in ni več fug ter je povsem pralno!!
lp Seba 041-334-809

New Report

Close