Kako obesiti sliko na poševno steno?
Ali pa tisti koščki neke mase (jaz ji rečem kar čigumi), ki se kupi v vsaki papirnici, supermarketu… zapakirana v majhnih kvadratkih. Bolje ti ne znam razložit. Mi bo zagotovo katera pomagala. Mislim, da jih prodajajo glede na kilažo, ki jo lahko nosijo posamezni koščki. Naj bi se prijelo na vsako površino in jo uporabljajo tudi za obešanje slik brez žebljev. V našem vrtcu ne poznajo lepilenga traku, vse nalepijo s tem. Koliko bi ti pri tem nagajala gravitacija, pa ne vem.
Anomiss opisuje lepilni kit… ne vem, če se točno tako imenuje, ampak tako mu pravijo pri nas na faksu. Sem pa malo skeptična glede tega, ali bi držal sliko na steni … papir že, pa sliko mogoče tudi za krajši čas … boš mogla še kje drugje malce povprašat – kakšne zidarske mojstre ali pa tiste, ki uokvirjajo slike.
Temu “čigumiju” od UHU-ja se reče patafix, ampak dvomim, da bi držal sliko na steni. Včasih še kakšna risbica v vrtcu pade s stene,ko je s tem pritrjena.
Zgleda pa tako: http://www.artservice.ru/images/paragraphs/349-vs.gif (čisto zadnji izdelek v spodnji vrsti)