Kako nisem prej videl…..
Prekini vso komunikacijo. Ne odgovarjaj na klice, sms-e, maile. Če je možno zamenjaj tel številko in mail.
Verjemi, da to, da si dobil sporočilo namenjeno njenemu novemu NI BILA POMOTA! Za take ljudi dimenzija časa ne obstaja, vedno boš njena last. Edino kar pomaga so jasne meje in tukaj ti ne smeš imeti težav, ker nimata otrok.
To so taki ljudje, to je del njihove motene osebnosti.
Normalno, da te boli, ker si oseba z normalnim čustvovanjem in tvoja čustva do nje so bila iskrena. Prebolel boš, tako kot vse zaljubljenosti doslej. Zadeva je še precej sveža, daj si malo časa.
Jaz sem bila v zvezi z momovcem in ko sem hotela zaključiti, si je izprosil neko preizkusno dobo. Pridem k njemu, odprt FB in pogovor z eno bivšo, so že šibala osladna sporočila. Seveda pred tem o njej vse samo najslabše! Meni je šlo kar na smeh, hkrati sem začutila tudi olajšanje. Prav želela sem si, da bi pozornost preusmeril na koga drugega. No, očitno sem mu bila preveč brezbrižna, ni bilo dovolj, da je našel drugi objekt poželenja, očitno je želel doseči, da bi se sekirala in me je še naprej nadlegoval, dokler mu nisem zagrozila s policijo.
Ne odzivaj se na njena sporočila, preboli sam in pri sebi, vse bo v redu. Kmalu boš začutil ogromno olajšanje ob vrnitvi v normalo. Zdaj si še preveč pod njenim adrenalinom.
Prekini vso komunikacijo. Ne odgovarjaj na klice, sms-e, maile. Če je možno zamenjaj tel številko in mail.
Verjemi, da to, da si dobil sporočilo namenjeno njenemu novemu NI BILA POMOTA! Za take ljudi dimenzija časa ne obstaja, vedno boš njena last. Edino kar pomaga so jasne meje in tukaj ti ne smeš imeti težav, ker nimata otrok.
[/quote]
Podpis – NI bila pomota. Tudi jaz menim – v tvoje dobro – naredi vse, da prekineš komunikacijo. Boli ko pes ampak verjemi, bo bolje…
Tipično za mom. Svoja dejanja projicira na partnerja. Ni ona mislila, da imaš druge, dobro je vedela, da jih nimaš. V ničemer ne uživajo bolj, kot vem da te pripravijo do tega, da se opravičuješ za stvari, ki jih nisi naredil. Ali še huje, za stvari, ki so jih naredile one. Bil v tem več kot dvajset let, še sam ne vem, kako sem sploh preživel.
To, da je našla novega partnerja na strani za seks, bi ti moralo biti v resnici v tolažbo. A bi si s tako predstavljal prihodnost?
BTW tudi moja bivša je bila pred zvezo z mano milo rečeno lahkoživka. V zvezi pa se je delala nuno, bohnedej pomisliti na drugega bla bla bla. Kako leto preden sem jo načevljal je vzela avto in za en teden izginila. Mobitel izklopljen. Ko se je vrnila se mi je posmehovala, češ vsi so vedeli, kje sem, razen tebe. Insult to injury v pravem pomenu besede. Slučajno sem v njenem mailboxu videl sporočilo bivšemu njenemu poročenemu fuckerju iz časov še izpred najine zveze ipd. Res slučajno, ker je svojo komunikacijo drugače skrivala kot kača noge.
Mlad si še, pozabi na kačo in glej naprej.
Neversurrender, resno ti svetujem da upostevas dejstva in nasvete, ki ti jih tu pisemo. SVO, Nekdo ki ve, Rjavi Medved itd pisejo zgodbe za katere ti tudi jaz lahko potrdim da so v osnovi enake moji.. Vsak izmed nas, ce bi se lotil pisanja kaj vse smo dali skoz, bi imel gradiva za eno knjigo-roman-horror story-psihotriler..
Saj jaz mislim da ni tako hudo,
fant je na srečo videl, da je ona malo drugačna.
To ga je privlačilo, ko pa je hotela preveč, otroka, je k sreči postavil mejo.
Zdaj se spopada z nerazumljivim obnasanjem nje in sprejemanjem, da je bila vse le igra. Vsi smo prisli do te tocke.
ok. Zdaj je potreben cas, da se to prezveci, predela, sprejme, ozavesti, in potem greš naprej.
Je veliko, ampak ko enkrat sprejmes, da obstajajo DRUGAČNI ljudje, si na pravi poti.
lp SVO
SVO, ja najbrz “ni tako hudo” zanj, ker je pravocasno odsel iz tega, sicer bolj po zaslugi bivse, drugace bi v primeru “uklenjenosti” dal marsikaj hujsega skoz tekom odnosa. Btw, zanima me a je bilo kdaj organizirano kaksno srecanje ljudi kateri so imeli izkusnje z momsterji? Osebno bi zelo rad srecal koga, za kak klepet v zivo, izmenjavo informacij, izkusenj..
Lp HOP
Prej nisi videl, ker takih ljudi nisi poznal.
Obnašaš se kot odvisnik. Rad bi imel mir (se odvadil) in vendar stalno čakaš njen sms. Si v situaciji ko si dvakrat mučen. Enkrat te ona, drugič se mučiš kar sam.
Če ne znaš sam dokončno prekiniti ti nobena pomoč ne koristi. Ona in njej podobne osebe imajo leta uspešnih izkušenj kako manipulirati z žrtvami. Nisi edini izbranec tej ženski, torej ne skrbi o njej. Tudi če jo srečaš [hashtag=srečno]#srečno[/hashtag]” s svojimi znanci, prijatelji, nima smisla, da jim karkoli poveš o njej, saj tudi oni tebi niso. Nekateri od njih so zagotovo opazili njeno vedenje in ti tudi niso ničesar rekli.
Dobro bi bilo, da si poskušaš ustvariti vsaj del nove družbe, se posvetiš stvarem katere si si nekoč želel (hobi, izobraževanje, potovanja).
Nekako moraš to žensko obravnavati kot loterijsko srečko. Kupiš jo lahko marsikje, zadel nisi niti ene številke. Izgubil si zelo malo. Srečko odvrzi. Menda jo ne boš zadržal kot fetiš popolnega neuspeha? Več sreče prihodnjič.
Po Einsteinu: delati isto stvar na enak način in pričakovati drugačen rezultat …….
Kako nisem prej videla…se sprašujem neprestano…
Prav zanimivo branje bi bilo, če bi bila ena od tem: Zgodbe iz resničnega življenja z NOM/MOM
Primer:
MOM, NOM, skratka bivši…
Zelo pogosto se je dogajalo, da je ob petkih (pred vikendom, prazniki,…ko se ljudje sprostijo in veselijo) sprožil svojo strupeno puščico vame zaradi NAJBOLJ absurdnih razlogov, nepomembnih stvari, dejanj, kot na primer:
– Začela sem kuhat kosilo. On je bil na netu. Vstane in pride preverit kaj delam. (Vedno je vse kontroliral in kritiziral) Zakaj si dala kuhat tri krompirje, če sem rekel da skuhaj dva krompirja?!!!!! To delaš namerno, da me j…. v glavo, samo da ni po moje, da je po tvoje, p…. ti m……., prime posodo in jo zabriše na tla… Ker sem bila šokirana sem nemo, kot vkopana obstala z odprtimi usti in skušala dojeti kaj se je zgodilo in zakaj. Prav mika me, da bi enkrat napisala VSE žaljivke, grožnje, očitke, skratka vse kar sem slišala in doživela. Preden sem se zavedla je imel torbo v roki in je odšel za cel vikend, seveda je tlesknil vrata za seboj. Ko se je vrnil v nedeljo zvečer je bil dobre volje, kot da se ni nič zgodilo. Je samo hotel svoj vikend? Je bil z nekom dogovorjen in je vse odigral? Pojma nimam.
Kako nisem prej videla?!?
– Zadnje skupno jutro na dela prost tik pred Božičem in zunaj sonce. Odprem oči, peljem psa ven, skuham kavo za oba, on se zbudi in začne z negativinostjo. Jaz se pošalim da izničim zlobo, on vstane, gre v kuhinjo in se vrne z zelo dobro poznanim očitajočim, grozečim pogledom: “Imel sem 5 malih nožev, zdaj sta samo dva. Kam si jih odnesla? Ti si jih nekam dala!!! Takoj jih vrni. TAKOJ!!! Ne veš kje so?! LAŽEŠ! Lažnivka, boš ti videla kaj bom jaz tebi naredil, in tako najedanje do momenta, ko je izjavil: “Poberi se!” In sem se.
Bravo jaz!