Najdi forum

OLA
Ja se ena k mam probleme s svojo bolso polovico. Zanima me kako ste to tipi nareni, al je sam moj tak…zadeva pa je …bl k sm nasramna raj me ma…ke mu je logika!!!! Zmeri kadar se prepustim in zacnem vse brez pomisleka delat in se mu bl prlagajam, ker se mu casovno pac jest lohk bl kot on men….bl me ma za samoumevno. Res prav nedoseglivo se morem delat da mam obcutk da je mal drgacn do mene (bl pozorn). Zanc ga tko poklicem ce pridem do nega k sm glih mim sla in ja itak prlet…..nc kot da me ni….ce bi pa govorila da nimam cajta je pa fulll bl obzirn in se vec koristnga casa sva skupi. Aja pa 4 leta sva ze skup pa je se kar tak.
Res cist cudn mi je bl k sm prjazna in pozorna bl sm mu samoumevna, ce se pa trudm bit nedosegliva je pa kul. Ke je fora…..
Ja kak pa vi to vidte, vas mislenje…

Lili,

kaj naj rečem, ljudje smo pač različni in če ne bi bili, bi bilo prav dolgčas na tem svetu, tako se ne bi mogli z drugimi ukvarjati, ampak samo še s samim seboj. Ampak ukvarjanje z nami pa ni tako zabavno, le kdo pa si je prirpavljen kaj očitati, le kdo pa je pripravljen sam sebe kritizirati, pravzaprav smo mi popolni.
Živimo predvsem sami zase, ostali so samo sopotniki na naši življenjski poti. Mi pa mislimo, da moramo živeti za druge, pa poznati tudi moramo druge, ko pa koga vprašaš, ali pozna sam sebe, bi imeli kar nekaj pomislekov, da bi odgovorili. V nekem partnerstvu, veliko stvari počnemo kot samoumevne, to velja za oba spola, zato potem mislimo, da nekaj manjka. Ampak tako je skoraj z vsakim partnerjem, lahko jih zamenjate 100 pa pri vsakemu bo nekaj manjkalo in veste zakaj?
Ker nihče ni to kar bi vi radi, ampak je to kar je in to je pač potebno sprejeti. LAhko se malček prilagodimo, ampak to je vse. Povedati je poterbno, kaj vas moti, se z njim o tem lepo pogovoriti in šele nato lahko rečemo ali je to prav ali naorbe. Nihče pa nima dolžnosti živeti za nekoga in delati tako kot bi drug rad.

Vsak lahko dela točno tisto kar mu najbolj paše, navsezadnje bomo sami odgovarjali za svoje življenje, vendar tisto kar počnemo, naj ne prizadenemo nikogar drugega, razen sebe.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Neke stvari ga morijo. To še ne pomeni, da te nima rad. Mal mu zateži da tako ti ne moreš naprej. Mal se pogovorita pa bo bolje.

Ojla!

Kako dobro znaš opazovati! Jaz sem potrebovala leta in še par priročnikov, da sem pogruntala.

Ja, tako je, za moške moramo biti malo nedosegljive, potem pa jih naenkrat bolj zanimamo. Če pa se jim čisto prepustimo in smo jim vedno na voljo, pa postanemo nezanimive. Moški mora vedno imeti občutek, da lahko dobi od ženske še nekaj več in ta občutek se da zbuditi samo tako, da včasih dobi malo manj. Nič drugače ne gre, kot da upoštevamo to zakonitost, če nam je všeč ali ne.

Lp

Nekateri so odraščali v takem okolju, ko so se doma grdo obnašali drug do drugega in sedaj želijo isto prakticirati v svojem odnosu s partnerjem. Prav je sicer, da fantu punca pokaže, da ima tudi ona svoje interese, da on ni središče njenega življenja (čeprav je pomemben), da jo mora spoštovati itd., vendar se pa tvoja predstava o partnerstvu razlikuje od njegove. Želiš si, da bi bila prijazna, ljubeča, razumevajoča drug do drugega in verjetno te tole igranje “trde punce” utruja. Lahko mu poveš, kaj si opazila in zakaj te upošteva šele takrat, ko si groba do njega. Morda bo začel razmišljati.

OLA
Tocno tko, kdaj ga mam poln k… Sam to je en tedn u mescu druge tedne je pa moj decko in mi je cist bedn zakaj se pol začne kar neki it pa je kr en bedn dečko, al rab mal tak bit da pokaže da je dedc al kaj???
No tipi kako to pr vs gre, al niste taki al sam ne porajtate?

New Report

Close