Najdi forum

Na socialnih omrežjih opažam neko punco (oba sva 30+). Najprej sem jo zasledil na Tindru, kjer pa, sklepam, ni ravno aktivna (samo ena slika, skromen opis). Med vikendom sem se registriral na onaon.com in evo tudi ona je gor. Tu ima nekaj več slik in podatkov. Poslal sem ji sporočilo, vendar je bila nazadnje aktivna pred več meseci in kot kaže tudi tega ne spremlja, zato odgovora ne pričakujem. Tretjič jo najdem še na Facebook Dating. Zgleda, da tudi ona išče prijateljstvo ali ljubezen.

Na slikah je zelo simpatična in kar ne morem nehati misliti nanjo. Ker ima Facebook Dating profil, je uporabnica Facebooka, zato sem sklenil da jo tu poiščem. Iz njenih opisov sem dobil ravno dovolj podatkov, poleg tega ima zelo redko ime, zato sem hitro našel njen profil. Tu jo nameravam kontaktirati oz. nekako stopiti v stik z njo.

Zdaj pa najtežji del. Sam prošenj nepoznanih ljudi ne potrjujem oz. pričakujem vsaj kakšno sporočilo, da vem kdo je na drugi strani. Morda niti ne bi sprejela prošnje, če jo dodam med prijatelje. Ne vem pa, kako bi začel pogovor. Lahko sem direkten in ji povem, da sem jo zasledil na drugih omrežjih in ker mi je simpatična, bi jo rad spoznal. Lahko pa začnem nekaj bluzit glede njenih slik in upam, da se pogovor se zaključi po 3 sporočilih. Verjetno imam več možnosti, če sem direkten, se pa hkrati bojim, da bi izpadlo, da sem skrajno obupan, da jo grem tako iskat. Kakorkoli, nameravam jo kontaktirat, ker drugače se bom vedno spraševal, kaj bi bilo, če bi bilo… bolje ignoranca ali zavrnitev kot pa se kasneje spraševati.

Ste že bili kdaj v podobni situaciji? Prosim še za kakšno žensko mnenje.

Lahko ji sicer pišeš, a ne bodi začuden, če ni več samska. Sploh zaradi tega kar pišeš na začetku, da ni videti na tindru aktivna in na ona-on ni bila gor že nekaj mesecev. Dosti ljudi si namreč profile ustvari in ko nekoga spoznajo, se ne izbrišejo, ampak samo ne hodijo več na portale. Te profile si pustijo za “just in case”, da v primeru, ko bodo spet samski, gredo nazaj gor. Še sama poznam nekaj ljudi, ki tako delajo in če bi šla danes na ona-on pogledat, bi točno vedela, a so v tem trenutku v zvezi ali samski 🙂 Meni je to sicer ful nenavadno početje, ker imam občutek, da ko z nekom začnejo, že v štartu ne verjamejo, da bodo dolgotrajno v zvezi.

Ne rečem, da je 100% tudi v primeru te punce, kot pišeš, a možnost obstaja.

S temi profili je tako… ljudje si ustvarijo profil iz 100 razlogov. Eni so samo radovedni, drugi so skrajno obupani, tretji dejansko nekaj iščejo… nekatere morda sploh ne iščejo kakšnega odnosa, ampak imajo profil bolj zaradi zabave in samopotrditve. Tudi za neaktivnost je več razlogov: lahko da je že koga spoznala, lahko da je portal dojela kot neuporaben, lahko se je samo zabavala in ji več ni do tega, lahko da je poteklo brezplačno članstvo in ji ni do plačevanja. Je pa tako, da se z brisanjem profila skoraj nihče ne ukvarja.. ljudje profil pač pustijo, saj itak neaktivnost pove, da ženska portala več ne uporablja. Res škoda ugibanja.

Pošlji sporočilo in boš videl pri čem si. Najslabše, kar se ti lahko zgodi, ni zavrnitev (tu vsaj veš pri čem si), ampak ignoriranje… potem se sprašuješ, ali sploh uporablja facebook, ali je prebrala sporočilo itd. Veliko ljudi pač ne odpiše, ker ni poguma, da bi karkoli odpisali ali pa se jim zdi škoda 15 sekund časa.

Aja še to: Če na facebooku v zadnjih mesecih nima nobene slike s kakšnim tipom, je še vedno samska.  Ko so ljudje v zvezi, se radi pohvalijo s kakšno slikico. Preglej njene slike in komentarje pod njimi pa ti bo takoj jasno.

New Report

Close