Najdi forum

Kako narediti zvezo spet lepo

Lep pozdrav vsem, ki ste v partnerski krizi.

Ko berem vaše prispevke, spoznavam, da nisem edini, ki doživlja, ali jo je doživljal, krizo odnosov v partnerski zvezi. V zakonu sem 25 let in bil sem tik pred ločitvijo. Oba z ženo sva bila naveličana…ja…lahko tako rečem … naveličana trpljenja, bolečine, strahu, novih ran, sesuvanja, prizadetosti in še in še in še, čeprav sva čutila, da najina ljubezen še vedno obstaja, pohojena, ranjena, krvaveča. Kljub izjemnemu trudu nisva uspela, nisva znala presekati tega vrtinca uničujočega boja. Prebrala sva veliko raznorazne literature o osebni rasti, iskala pomoč zunaj, se spreminjala….
Postala sva drugačna, boljša, bolj zrela, toda…najina zveza je umirala, počasi, zanesljivo. Dejansko zadnji najin, še zavesten poskus, je bila delavnica za pare, ki sta jo vodila Meta in Rudi Tavčar, zadnji vikend.

Ta delavnica je pomenila začetek konca najinega boja, začetek spletanja novih vezi med nama, začetek novega življenja, začetek….

Ne bom opisoval, kakšna doktrina se skriva v njunih naukih, naj vam povesta sama, bo mnogo bolj učinkovito. Lahko pa vam povem….to je to…resnično.

Podajam vam njun naslov, kjer lahko zveste, kar vas zanima:

http://www.mirabi.org

Toplo vam priporočam, vsem, ki ste v krizi odnosov, poskusite.

Vama, Meta in Rudi, hvala, tisočkrat hvala.

Več kot očitno je, da imamo Slovenci težave s skupnim življenjem, in jaz vedno pravim pogovor, pogovor, pogovor, pa ne takrat da ne bo prepozno, ker je za nazaj preveč nerazčiščenih stvari, ampak sproti. pa kaj te briga pospravljanje kuhinje, peglanje in okoli hiše, vedno se mora najti čas za naju dva, kajti če naju ne bo, bo vse to pospravljanje in urejanje popolnoma brezvezno in z nobenim razlogom. Za koga neki pa bomo to počeli, za lastno zadovoljstvo??’

Zagotovo se bomo začeli kmalu smiliti samemu sebi in iskali opravičila, zakaj je tako.

če res ne zmorete pogovora in vam je težko kakorkoli priznati, da ste zmotljivi, potem vedno predlagam, poiščite si nekoga, ki bo vaju vodil med temi čermi, dokler se ne bosta načila krmariti sama.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

New Report

Close