kako narediti fantka :)
Midva imava fantka. Narejen pa je bil po pasje. :))
Sicer pa znanost pravi, da je za fantka, ki so kot semenčice hitri plavalci in se tudi hitreje utrudijo, potrebno izbrati tako pozo, da je penis čim bolj globoko v nožnici. Ker so potem fantki semenčice v prednosti. Punčke semenčice plavajo počasneje a so bolj vztrajne zato za punčko manj globoka penetracija. Tako fantki omagajo pa jih punčke prehitijo. 🙂
Torej, globoka penetracija, tako pravijo raziskovalci genetike. 🙂
Pa ph nožnice je važen. V eni stari Mami ali pa Mojemu malčku je napisana hrana, ki jo moraš jest, da imaš željeni ph. Se pa res ne spomnim več.
Ali pa ti posodim mojega, ki ne zna narediti punčke. Sem mal računala na ovulacijo, penetracijo, pa da če hočeš punčko moraš manj seksat, če hočeš fantka pa je treba zelo redno…, pa nič od punčke. Bo vsaj drugi ponosil cunje prvega in do konca polomil vse tiste čudne fantovske igrače 🙂
V knjigi Nosečnost in porod (dr. Miriam Stoppard) piše tako:
” Hitre semenčice prve dosežejo jajčece, zato občujemo ob ovulaciji ali čim bliže dneva ovulacije. Spolno občujemo le enkrat v 24.urah, da se v spermi poveča del moških semenčic. Okolje je za moške semenčice ugodnejše, če si spiramo nožnico z raztopino, pripravljeno iz kavne žličke sode bikarbone v pol litra vode.”
Pa veliko sreče!
1 fanta za zihr imamo, drugi je pa cca 90%. S tem kaj delamo, se nisva niti najmanj ukvarjala (sploh nisva “nič” delala, enkrat za spremembo 😉 ), seks, ki je po 4,5 let končno pripeljal do II pa ni bil niti pod razno na ovulacijo, niti ni šlo za globoko penetracijo, prej en tak brzinski skokec iz trenutne strasti, o kakem spiranju pa sploh ne bi. Pa oba sva bila že ornk bolna, jaz na AB s pljučnico. Teorija j eteorija, praksa pa….
A veš kako pr nas pravijo? Saj ni važno kaj bo, samo da bo poba zdrav ;))
Skrbna, si ti pomislila, da si morda zaradi antibiotikov in bolezni imela ovulacijo malo prej kot navadno?
Tudi če si si merila BT in si vse ostale mesece imela ovulacijo kasneje, je možno, da je ovulacija zaradi različnih dejavnikov (bolezen!!!) pohitela. Sicer pa je rečeno, da to ni stoprocenten recept, da pa upoštevanje ovulacije in odnosi tik pred nastopom te, občutno prispevajo k vplivu na otrokov spol, seveda pa ne 100%.
Tako, da avtorici prvega posta vseeno priporočam, da poskusi ugotovit, kdaj ima ovulacijo in se tega drži. Škodit zagotovo ne more. Se vsaj ne boš žrla, da nisi naredila kar bi lahko, tudi če je “teorija teorija…praksa pa…”.
Mi smo ga na tak način dobili. Fantka namreč.
Srečno.
Imela sem jo 4 kasneje, kot bi po reglcih morala bit, tako da je pravi čudež, kako se je tale otroček mimo vseh “zakonov narave” sploh prijel. Pa mi niti ni bistveno, samo da se je :)))) Spol nam je tako nepomemben kot lanski sneg, samo da bo dete (ne pob 😉 ) zdravo!