Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Alternativa Zdravilstvo kako naprej po bicom terapiji

kako naprej po bicom terapiji

pozdravljeni.

oba s sinkom sva že pri koncu zdravljenja z bicom terapijo. trajalo je slabo leto dni.
pri sinu (ima 22 mesecev) je šlo za blago alergijo na mleko, in na gljivice v crevesju (jemal je bactofluor), obremenjenost telesa s svincem(razstrupljevali smo z algami) in kožne miazme; pri meni za alergijo na mleko, prav tako gljivice, kronicna vnetja z mikobakterijami, zajedalce v jetrih /naredila sem že 2 čiščenje jeter in spomladi sled nadaljevanje) in obremenjenost s tuberkuloznim cepivom.
prenehali smo uživati kravje mlečne izdelke (občasno posežemo po kozjih), jajca, vegetarianci smo že od prej. jemo ekološko pridelano hrano, nič belega sladkorja in bele moke. pri otrokovem 1 letu sem se odločila, da ga do nadaljnega ne bom več dala cepit.

zanima me, kakšne so vaše izkušnje glede vračanja kroničnih infekcij in alergilj?
zaenkrat tovrstnega načina življenja ni težko ohranjati, razen seveda na potovanjih, kjer postane vse skupaj prekomplicirano. vendar s starostjo bo otrok želel poskusiti tudi stvari, ki jih bo videl mimogrede na ulici – sladoled, tortice, … tudi sama bom z veseljem občasno podlegla tem dobrotam, z malce slabo vestjo seveda…

kaj priporočate? naj bi na 2 do 3 leta vseeno prišli preventivno bicom testiranje, da preverimo telesno stanje ali se po nepotrebnem obremenjujem in pretiravam?

hvala in lep pozdrav.

Spoštovani!

Končno sem dobil opis zdravljenja, kjer je vidno, da je terapevt zelo skrbno zdravil in pozdravil. Moj kompliment za terapevta in vas.

Glede na terapijo in način vašega življenja, se težave ne bodo ponovile. Za vas in vašega otroka ste postavili dobre temelje za prihodnost.

Kako pogosto naj bi prišli na kontrole, se dogovorite s terapevtom. Jaz mojim pacientom predlagam kontrolo čez 6 ali 12 mesecev, odvisno od diagnoze, in vsi z veseljem pridejo. Lahko pa se tudi opazujete in se znova oglasite pri terapevtu, če se bo poslabšalo splošno zdravstveno stanje (ni nujno z istimi in tako močnimi simptomi – lahko pride kaj drugega).

Prosim vas, da obiskovalcem tega foruma napišete, kako pogoste so bile terapije, da bodo dobili občutek, kako zdravijo drugi terapevti za BRT. Napišite tudi, kako poteka terapija in koliko časa traja, saj me včasih forumci sprašujejo, če se lahko pozdravi alergija trajno in celostno s 4 terapijami, jaz pa jim sporočam, da to ne gre. Hvala lepa!

LP

Dominik Golenhofen zdravilec, dipl. hol. ener. med. (I.M.U.) in Ksenija Lakota zdravilka Golenhofen d.o.o. Obrije 10, Ljubljana Telefon: 059 059 090 www.golenhofen.si [email protected]

New Report

Close