Najdi forum

lepo podravljena še enkrat!

a bi lahko vi nekak prišli na msn da bi vam tam lahko vse razložil,vi pa meni svetovali kako dalje?.lepo prosim!!!!ker vpisal sem vas že na dva naslova.

lep pozdrav!

tjasa.
tudi alkoholik pravi, da ni alkoholik. Zamisli se predno bo prepozno. Se pa definitivno ne strinjam s tem kar si napisala. Marihuana na dolgi rok uniči možgane in očitno jih uničuje tudi tebi.

Srečno.

ma dej dej …..

nimaste pojma 🙂

hm zdj sm slucajno oziroma ne tok slucajno zasla na tale forum… iscem informacije o marihuani in tem kaksne ucinke ma.. sicer sem ze prebrala ene miljon zgibank in enih stvari, kjer so ucinki marihuane nasteti, samo se mi zdi da je tukej na med over net zelo dobr napisan ker so posamezni ucinki res zelo opredeljeni in razlozeni.. in sama kot opazovales nekoga, ki postaja vse bolj in bolj odvisen od trave sem se sele zdaj po 3 letih resno zamislila.. vsi navedeni ucinki so opazni in oseba se je totalno spremenila.. tako da tjasa cist vem zakaj si tako prepricana v svoj prav… ker mislis, da edino ti ves kako je to.. hm upam da bos nekoc spoznala resnico in da te ne bo prevec mocno trescila po betici.. ker konc koncov, sej folk tukej gor ne pise zato, da bi ti solil pamet ampak zato ker bi ti rad POMAGAL… ampak… to je tvoja odlocitev

mami alen pa bi svetovala pogovor pogovor in se enkrat pogovor.. ne na pridigarski nacin ampak na relanega.. in ne obupat.. !!! biti direkten in ponuditi roko..ko jo bo sprejel pa poiskati strokovno pomoc.. ker ce ta odlocitev ne bo njegova, nima smisla..

srecno

Tomi!

Oprosti, ker se nisem prej oglasila. Zdaj je minilo že več kot mesec dni. Upam, da si vztrajal. Neprijetno občutki zagotovo minejo. Včasih res, kar sami ob sebe. Navadno pa je potrebno vložiti nekaj truda in energije. Vprašaj se, kaj te veseli in katere ljudi imaš rad i ti lahko ponudijo podporo pri abstinenci. Pa akcija.

Poletej ponuja nešteto možnosti v naravi.

LP

Lep pozdrav! Suzana Društvo Projekt Človek Tel:059 711 796

Tomi!

Oprosti, ker se nisem prej oglasila. Zdaj je minilo že več kot mesec dni. Upam, da si vztrajal. Neprijetno občutki zagotovo minejo. Včasih res, kar sami ob sebe. Navadno pa je potrebno vložiti nekaj truda in energije. Vprašaj se, kaj te veseli in katere ljudi imaš rad i ti lahko ponudijo podporo pri abstinenci. Pa akcija.

Poletej ponuja nešteto možnosti v naravi.

LP

Lep pozdrav! Suzana Društvo Projekt Človek Tel:059 711 796

Pozdravljeni

Urša(ozdravljena)

Zanima me zakaj imaš tako ime ?
Zraven ti piše, da si ozdravljena vendar še kadiš marihuano.

Ja, s tem nickom sem se malce zaletela..ko sem nehala s heroinom sem mislila, da je to to..sej zato sem spremenila nick samo v “urša”..mislila pa sem ozdravljena trdih drog..

LP

pozdravljeni!

rada bi povedala nekaj zaskrbljeni mami, tjasi in tudi suzani vsi stojite sredi gozda, da sploh ne vidite dreves…
draga zaskrbljena mama, s sinom se pogovorite na miren način naj vam vse razloži iz svojega stališča, pogovarjajte se z njim kot z odraslim človekom, ne kot da se pogovarjate z petletnim otrokom, mirno brez dretja in panike.
če nekdo spije vsak dan dve pivi tudi ni alkoholik…

prosim ne iz muh delat slonov. in glede škodljivosti trave pa tako: ste kdaj pogledali na zadnjo stran ovitka vaših najljubših gumi bombonov, preglejte na netu kaj vse so tisti veliki E in kaj lahko povzročajo….

lp

New Report

Close