Najdi forum

Naj vam razložim moj problem, imela sem tipa s katerim sva bila zelo dolgo skupaj ampak nato sva se razšla toda jaz kljub temu skoz mislim nanj in ga hočem kar poklicati pa vem da ga ne smem, kaj naj kako naj vse pozabim, nikjer se ne morem osredotočit na nič drugega kot nanj, kako naj ga izbijem iz glave????

LP

Osamljena, t0 pa je tako, če ne živimo svojega življenja, ampak življenje nekoga drugega, kot njega več ni, ne znamo živeti po svoje, ker smo celo življenje živeli tako kto je narekoval nekdo drug.

Rabiš čas, da raziščeš, kaj ti želiš, kaj tebi paše, kako bi ti …. in ko boš zadovoljna s svojim načinom, boš vse okoli sebe videla v lepši luči.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

kako ne veš ali ga smeš poklicat? probaj pa boš vidla kaj bo! mogoče te bo vesel, če pa ne pa vsaj veš kje si in zaživi na novo(daj času čas), tako se vsaj ne boš spraševala kaj pa če….

če ne bo vesel da si poklicala pa če te muči vse skupaj se pa najlažje znebiš črnih misli tako da se ukvarjaš s fizično aktivnostjo na ta način sem jaz pozabil punco s katero sva bila dolgo skupaj in me je precej matralo vse skupaj ko sva se razšla….

Če si se odločila, da greš, vztrajaj. V prihodnosti si izberi nek cilj. Ne vem, ljudje smo različni, je pa res, da gre najhitreje s fizično aktivnostjo. Izberi na primer kolesarjenje in si napiši urnik, kje se boš vozila in se tega natančno drži. Počutje bo boljše, fizična utrujenost bo pripomogla, da bo čustvena bolečina manjša. Privošči si kakšno novo cunjico, pojdi s prijateljicami na kavo. Delaj karkoli, samo ne smili se sama sebi. Ne pusti si toliko časa za razmišljanje o preteklosti, temveč živi za današnji dan.
Vem, da je hudo in še nekaj časa bo, samo moraš najti smisel v drugih stvareh. Jaz sem potrebovala natanko dve leti, da sem se izvlekla iz vsega, danes se pa niti ne spomnim nanj. In nikoli mu ne bom odpustila tiste bolečine, ki mi jo je prizadejal. Ampak danes se počutim “fit” in srečna sem, da je tako.
Kako najprej? Punca, z optimizmom.
Lp, Manica

New Report

Close