Najdi forum

Pozdravljeni!

S fantom sva skupaj skoraj 5 let in pred 4 meseci me je prevaral…
Takrat sva sicer imela nekaj “tihih” dni, za katere se vedno menim, da so krivi njegovi pogovori s tem dekletom (pogovarjala sta se preko irca). No in to dekle se mu je neverjetno smililo itd., pa sem mu predlagala, da jo obisceva in ji poskusava pomagati. Pa ni bil za to. Namesto tega jo je (kot sem izvedela kasneje) nekega dne sam obiskal (“slucajno” je imel na povsem drugem koncu SLO delo). No, kaksno delo je imel je zapisano ze v uvodnem stavku.
In kako sem za vse zvedela? Nekega dne me je v sluzbi na mojem tel. cakalo neverjetno veliko anonimnih sporocilc… iz katerih je bilo jasno razbrati, da gre za mojega fanta in za toisto dekle…
Pa sem vprasala se njega, ki seveda ni bil kriv (le na pijaci sta bila…) in jaz sem mu verjela… Pa so kasneje prihajali se sms-ji pa tudi tel. klici (dekle je postalo obsedeno- klicalo je tudi do 100 x cez dan – in noč!!!!) No in takrat mi je nekega dne priznal…
Kaj sem storila? Najprej sem ga spodila. Nato pa mu dala se eno priloznost (ceprav mislim, da ni bilo pametno), ker sem mnenja, da lahko vsak enkrat zadevo popravi. Tu pa nastane problem, ker vsakič, ko se skregava, privrejo iz mene besede, ki mu dajo jasno vedeti, kaj je že storil… In ker bi nekoč imela rada otročke, se bojim, da teh besed tudi takrat ne bo zmanjkalo… In se… kmalu jih bom dopolnila 28, torej mi bo zacela tiktakati tudi biološka ura…
Kaj mi je storiti? Obstajajo morda kje kaksne svetovalnice?

LP

PS: Pred njim sem imela 5 let fanta, ki sem ga pustila, pa ne zaradi podobne napake, ampak preprosto zato, ker sem ugotovila, da z njim ne vidim skupne prihodnosti. No, ta, v katerega pa sem 100 % zaupala, pa me je izdal… vidim pa ga kot idealnega očka svojih otrok.

veš, ne živi se samo zaradi otrok. res pa je, da nihče ni idealen, vprašanje je samo v nas samih, koliko smo pripravljeni sprejeti in popustiti in seveda pozabiti.
Če ti to pomeni preveč, se ne boš nikoli mogla iztrgati iz objema sovražnih misli. kajti vselej bodo v ospredju, če boš to želela sprejeti, boš pa morala biti zelo močna in predvsem duhovno močna.
zamisli si, da imata sedaj otroka, vse v redu, je idealen oče. Pa je lahko tudi idealen partner, bi lahko živela z njim? bosta čez 10 let srečna in si ne boš želela drugega. kajti nikar ne ostani z njim samo zato, ker je idealen oče za otroke, kajti za otroke, morata biti idelana oba starša. Pomisli, koliko dobrega boš naredila otrokom, če se boš ločila čez 10 let. veliko slabše, kot če prenehata sedaj.

vse je v tvoji glavi in v tvojih odločitvah, koliko si pripravljena sprejeti.

če nisi, si še vedno dovolj mlada z novo zvezo.

primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Nikar se ga ne oklepaj samo zato, ker vidiš v njemu očeta svojih otrok. In sploh se ne obremenjuj s tem, da ti biološka ura tiktaka.
Imam občutek, da boš težko živela z zavestjo, da te je prevaral. Predstavljaj si, kako boš ob vsakem, še najmanjšem prepiru pogrevala stvari in mu metala v obraz. Kakšno življenje bo to? Koliko časa bosta zdržala? Boš lahko videla v njem dobrega očeta, če tebi ne bo dober partner? Močno dvomim.
Razčisti sama s sabo, če greš lahko čez to prevaro. Mu boš lahko vedno in povsod zaupala? Te ne bo vsakič, ko ga ne bo ob točno določeni uri domov, žrl črviček ljubosumja? Ali bo z leti ta črviček manjši ali bo le rasel?
Odgovore verjetno že poznaš, le priznati si še moraš.
Vsekakor pa ti želim odločitev, ki je ne boš nikoli obžalovala.

Joj, pa punca, kakšna biološka ura neki, kaj ga lomiš!!! A zato bi bla z njim, ker si nekoč želiš otrok? A pri 28-tih si pa že stara al kaj? Ma ne ga lomit no, pa pamet v roke.

Ma jaz ne vem od kod ženskam ideje, da otroci pol čudežno zbrišejo probleme? A je to ktera vidla pri sosedi, prijatelci ? Na nesrečo, potem taki ostanejo skupi, imajo otroke, pol se pa začne pekel…
Potem pa spet zbirajo pogum, da bi šle stran, pa spet ne morjo, ker so tuki otroc!!

Pusti za sabo, začni z novim, zaposli se maximalno, da ne boš imela časa mislit na svojo bolečino.In potem nekoč, bo kar sam prišel k tebi.Tisti, ki bo tapravi.Pa čeprav boš mogoče takrat 30, al pa 35.
in boš čutla, da je prav, pa bosta imela otročke.

Sam nazaj ne glej in ne se smilit sama sebi.Punca glavo pokonci, pa mu dokaži, da si s pravega testa, pa da znaš naredit nekaj zase.

Ma, oprosti, če sem zdaj mal kričala ;o). Sam ,mogoče ti sam ena streznitev pomaga.Božanje po rami, saj bo bolš, ne pomaga.

Velik sreče ti želim, pa trezno glavo!!

Pogreta župa je najslabša, boli želodec(beri srce), ko hudič.

New Report

Close