Najdi forum

pozdravljeni!

Imam problem, ki ga ne znam rešiti sama.

Kot majhno( 6 let) me je v kleti našega bloka spolno nadlegoval starejši moški. Na neko foro me je zvabil v klet, kjer me je vzel v naročje na kolena in me začel otipavati in mi porinil jezik v usta. Spomnim se da sem od strahu in šoka otrpnila, in ko me je vprašal, če mi je všeč sem rekla ja.

Vse skupaj sem pozabila dokler nisem rodila hčerke. sedaj je stara 7 let in grozno se bojim da je ne morem zavarovati pred tem kar se je zgodilo meni, ali še čem hujšim…

Včasih se mi dogaja, da si ne morem izbrisati nadlegovanja in zlorabe iz glave tudi če hočem. Se dogaja tudi med sexom, tako da je že pošteno moteče. Kadar pa sem depresivna, me take podobe preplavijo v trenutku, in popade me jeza , bes, občutek nemoči, in začutim odpor do vseh moških.

Psihiatrinja, h kateri hodim zaradi depresije skoraj dve leti, mi je svetovala naj se obrnem na vas.Čeprav si sama večkrat govorim, da to še ni tako hudo, kar se mi je zgodilo, ker prevečkrat se konča tako nadlegovanje s hujšimi posledicami, bi vseeno rada mnenje strokovnjakinje.

Prosim povejte kako in kdaj lahko pridem v stik z vami, če mislite po tem kar sem napisala, da sploh rabim pomoč.

Najlepše se vam zahvaljujem.

Na nas se lahko obrnete vsak dan od 09.00 do 13.0 ure na telefone 01/43 13 341 in brezplačni telefon 080 28 80. Naš naslov je Masarykova 23, Ljubljana. Ob klicu se lahko dogovorimo tudi za točno uro pogovora.

Morebiti pa vam bo prvi pogovor dal tudi odgovor na vprašanje, ali sploh potrebujete pomoč.

New Report

Close