Najdi forum

Ž

Pa kaže:

Beside my heart is breakin”
my make-up”s maybe flacking,
but my smile still stays on
Show must go on……..

P

Všeč mi je ta tvoj Argh…Angel.

V času raznih new ageovskih gibanj, sem se precej zanimala in počasi tudi naveličala poudarjanja pomembnosti duhovnosti v vsakdanjem življenju. Kasneje sem razmejila zadeve in ugotovila, da to kar mi je pomembno, je upoštevanje psihe in sem si začela nabirati znanje in izkušnje iz raznih smeri psihologije in psihoterapije.
Uspela sem si precej razložiti osnove psihodinamike človeka.
Drugič še kaj, zdaj pa moram nehati.

V teh krogih se res veliko govori o “iskanju sorodne duše”.

Ampak meni se zdi ravno tako pomembno iskati tudi sorodno telo. Žensko, jasno … 🙂

In še ena moja ugotovitev. Najprej pri muziki. Pozneje pa tudi, ko gre za ženske:

Lepo je verjet, če lepo zveni …

Ampak vsaka predstava se enkrat tudi konča. Na srečo ali na žalost. Ali pa oboje. 🙂

Potem pa se žur preseli “back-stage”…

Ž
Ja to je zadetek v črno. Sploh si ne znam predstavljati, kako bi bilo, če bi moral vsak večer leči sam. Nekako se človek navadi, pa roka kar sama …..in jaz za njo.
P

Hvala ti za to obsezno delo!
To je pa bil obcudovanja vreden trud… zanimiv kolaz, da ne recem performans, v katerem nastopajo osebe s foruma, zasencene s tvojimi ocali. Si pravi detektiv! 🙂 Treba te bo pazljiveje motriti, ce tako natancno pretreses in poznas vsakega izmed nas. Pa vendar je tole okence, v katerega tipkamo odgovore in teme, premajhno povratno okno do nasih osebnosti in dus. Ali pa za Argh Angela ni ovir? Se mi zdi, da bolj to drugo…

A si poročen? Kot otrok sem bil dolgo časa prepričan, da poročeni tega ne delajo …

Ž
Ah, poročen in to že mnogo let. Pa delamo tud’ to. Pa še vedno lepše je, verjeli ali ne.
P

Ž
Se pridružujem Ireni v hvali za opravljeno delo. Zanimiva stvar, res. Zgleda, da nas naš Arhangel dobro vidi skozi bledi odsev monitorja. Kar predstavljam si ga, psihologa, sklonjenega nad debele Jungove in Freudove knjige, zamišljenega nad nenavadnimi potmi človeške podzavesti. V nestrpnem pričakovanju še kakšnega psiho-profila se za danes poslavljam in odhajam v bližnji gozd po nekaj jurčkov, da presenetim svojo družino z enkratnim gobjim golažem v katerega bom dodal zajetne kose divjačine, zraven pa nov krompir, pečen v pečici in polno skledo zelenjave. Poleg pa obvezno liter Terana ali Refoška.
P

Res sem se nasmejal ob podobi ki si mi jo prikazal – saj lahko sem res napravil tak vtis nekega zakrknjenega v poltemi za monitorjem ki misli da vse ve ko je precital par knjigic. Kar se obseznega odgovora tice sem to naredil samo zato ker sem hotel odgovoriti vsem in ne se samo dotikati nekaterih, pac vcasih kot bi se lahko izrazil na horoskopnih znamenjih mi moj ascendent strelcek strelja prevec puscic ko mi pobegne z vajeti. Nikogar nisem hotel “soditi” ali analizirati, ampak sem hotel odgovoriti in ce pogledate poste ljudi na katere se odgovor nanasa boste videli povezavo. Glede pisanja bi rekel da veliko spremljam forum vendar ponavadi nimam pac casa nic napisat ker je pac delo delo ter bled odsev monitorja dnevni zasluzek poleg drugih dejavnosti. Pac sem kaksno uro bolj easy casa posvetil odgovorom namesto gledanju nagih zensk na spletu, ker lahko doma gledam z uzitkom svojo.
Gabriel gradis ? potem ves da je centralno v hiso postavljati draga ter zapletena svar kjer predracuni nihajo po 100.000 sit zato bom do 7 h postemal se lezisca za cevi tako da bo tistih 100.000 slo za pocitnice, po sedmih pa na kolo pa kak klancek sfurat da bo tekma (ce sploh se kaka bo) na Mangart potekala brez kakih vecjih tezav.
Zavidam ti kulinaricne uzitke – edino pripombo pa mam da ce spijes zraven liter Refoska ali Terana si sigurno alkoholik. – evo zastonj psiholoski profil.

Gabriel!!!!!!

Bi rad, da mi slina, ki mi teče iz ust, uniči tipkovnico?!!!!

Ne, ne želimo si tega.
Želimo si varovati majhno punčko, ki je (upam) v sleherni ženski.

Bi, ampak sem zal zdajle v Svici se kaksen mesec in pol, potem pa me verjetno caka Anglija. >:-( Domov pridem tako nekako vsak mesec. Obvestite me, ce boste kaj organizirali in bom skusal najti cas:

[email protected]

Veliko srece na morebitnih neskoncno norih zabavah, 🙂
Tommy

IRENA
Ti nisi normalna ženska moški piše resno ti se delaš norca vem kaj si hotela z tem povedati.
V prihodnje ti želim veliko pameti
KARIN

Karin, oprosti ampak na tem forumu se ne žalimo med seboj.
Če bi pogosteje gledala vse forume, tudi knjižne itd, bi opazila,
da sta Irena in Gabriel že “stara cyber znanca”, če sem se
prav izrazil. Meni osebno izvabi taka reakcija nasmeh, saj
dober štos na tem forumu poživi dogajanje. Preberi še
enkrat (Kam pa pridemo brez domišlija?) in se poskusi
vživeti v užitek prave gobje večerje na nači a la Gabriel.
Pomisli raje še na Mareta, saj je to jnegova tema,
smo malce zašli od rdeče niti….. lp Andi

Vidim da sem imel malo prevec prostega casa ko prebiram nazaj. Se en komentarcek preden izginem iz foruma in prepustim nazaj cesarici Ireni njeno dosedanjo ter prihodnjo vlogo osebka ki ima odgovore na vse.

Ker st najbrz Irena in Gabriel že “stara cyber znanca” bom odgovoril njima. Preseneca pa me da sta se tako odzvala prav ona dva od katerih sem najmanj pricakoval pa tudi namenil nisem nic slabega. Pricakoval sem kontra od drugih , ki imajo razlog iz mojega pisanja da bi dali kontra in prav je da bi dali , saj velja da ne kritiziraj ce sam ne mores sprejeti kritike – in tudi sem bil pripravljen na argumentirano kritiko.

Gabriel – Mogoce pa res liter vina ni pretirana kolicina, ampak ko ze imas tako lepo in polno zivljenje in ti mislis da vse ves aja pa celo sexsas pri tvojih letih kaj pa ti isces v bledem soju monitorja?.

Irena – Je bolj slaba ampak v minutki napisana pesmica je mogoce celo prva ki ti jo je moski namenil v tvojem zivljenju. In ce je senca tvojih ocal nebi izkrivila, bi mogoce celo nasla kaksno pohvalo v njej. Ali si mogoce tako zakompleksana da mislis,da ti ljudje hocejo samo slabo ce te malo pokomentirajo. Medtem ko ti delis odgovore kot kaka ruska tovarna traktorjev. Iz tvojih odgovorov je tudi razvidno da imas idealno zivljenje ter odgovore o obstoju vesolja , kaksna cer ali mulj se pa v resnici v tebi skriva me pa vec niti ne briga ker je ukvarjanje s tabo zguba casa.

V glavnem uzivajta v svojih oceh zvelicavno resnico ter prestol na forumu.

Aligator – mogoce bi te kdaj prosil da mi das kako lekcijo iz civiliziranega in kul nacina odgovarjanja , da se bom znal vzdrzati zolcnih replik, drugace pa ti res zelim da cimprej pride mimo tebe taprava, saj si jo zasluzis.

Lep pozdrav vsem.

Zaradi tvoj obsežnega odgovora sem se včeraj od srca nasmejala – prava popestritev dneva.
Torej poleg psiholoških navetov očitno skrbiš tudi za naše zdravje, saj veš – smeh je pol zdravja!

Pozdravček!

Daj, edi, ne glumi zdaj hrabrega silaka, ker me ženske točno vemo, kako je s tem, vemo, kako ste nežni, ranljivi in potrebni zaščite…

New Report

Close