Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Arhiv Sociala Arhiv – Sociala kako najti nekoga ki živi v Franciji??

kako najti nekoga ki živi v Franciji??

Živjo!

Imam 2 sestrični, ki žvita v Franciji, na naslovu: 1 Rue du Commandant Marchand, 95400 Arnouville, Val-D’Oise, Île-de-France, France. Nazadnje sem ju videla 5 let nazaj in so nam medtev vlomili in pokradli računalnike tako da nimam več njunega kontakta. Vse kar imam je njuna številka, ki ni dosegljiva in ta naslov. Ime jima je Sarah in Norah De Cagny, vendar se je Sarah poročila, tako da nimam njenega novega priimka. Vem tudi, da je bila Sarah takrat zaposlena na letališču blizu njenega doma. Ali mi ju lahko kdo pomaga najti, ker gremo čez 2 dni u Nemčijo in imamo namen iti še do Francije na obisk.

Hvala za vsakršno pomoč 🙂

pozdravljena slovenka

jas sem v franciji ze od 1969 pa mi to ne da problemov nikaksnih
dobro sem se integriral in tukaj stalno zivim ..mon mail [email protected]
ce hoces prijateljski kontackt ali nasvet dobrodosla lovro

Lovro ali te lahko kontaktira še kdo drug – seveda zgolj prijateljski kontakt, klepet, ohranjanje znanja jezika in njegovo razširjanje? Imaš določeno ženska ali moški…. no ja saj veš firbec…lp iz slovenije

Dober vecer vsem

oprosti nisem prej prisel na forum pa takole tega post nisem videl

seveda jas vsem odgovorim da bi to moski ali punca bila to pa res ni vazno dokler

lahko komu kaj svetujem ali pomagam z mojo izkusnjo …”” pa evo mene kot tvoje zene “”
tkole kot bosanci recejo jas sem pa iz stajerske izmet brezic in celja …
pisi tukaj [email protected] ciao ciao vsi skupaj lovro

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close