kako naj začnem na novo????
Dolgo sem se odločala ali naj kaj na pišem na tale forum ali ne! Sedaj sem zbrala pogum in čas je da nekomu povem kaj čutim. Leto in pol ne povem tega nobenemu, delam se močno a vendar trpim!
Imela sem fanta skoraj štiri leta. Bil je mlajši od mene dve leti. Razumela sva se, o meni ve vse ampak res vse tudi tiste stvari ki jih drugi ne! Kot sem že omenila leto in pol je od tega kaj sva se rašla. On je tako želel ker je rekel da čuti do mene samo prijatelstvo. Hotel je da obdržima stike in sva naprej prijatelja, vendar sem to ponudbo zavrnila, ker enostavno bi trpela, ljubila sem ga full in lažje mi je bilo da ga spustim iz svojega življenja.
Sedaj je moj problem nekje drugje. Leto in pol od kar sva končala, nisem imela nobenega fanta, z dobenim tudi nisem bila, ponudb je dosti vendar še vedno ljubim njega. Ko se mi kdo približa imam slabo vest in sploh ne dojamem da sem sama in da lahko delam kar hočem!
Ali ga bom kdaj prebolela? Še bom lahko kdaj koga tako močno ljubila kot sem njega?
Mislim da ne. In bojim se tega da ne bom nikoli več imela fanta ker enostavno nosim še vedno v srcu njega, pa čeprav se od takrat nisva ne videla in ne slišala!
Vsak misli da sem ga prebolela, vendar ga nisem, sanjam o njegovih objemih, poljubih in enostavno nemorem verjet in ne verjamem da me je on pozabil in da je do mene čutil samo prijatelstvo! Ali ga naj pokličem? Kaj naj naredim? Nebi pa rada da bi mu težila ali da bi si mislil glej brez mene ne zdrži!
Hvala vsem za nasvet in lep pozdrav!
LArisa,
prav si se odločila, ko si rpetrgala stike, sedaj pa tudi pozabi na ljubezen in zapri vrata, le tako jih boš lahko drugje odprla. NIkar ne živi s preteklostjo, ampak začni
živeti sedanjost.
primož
p.s.
čimmanj obračanja nazaj
Larisa, verjemi, čas celi rane.Tudi ljubezenske.
Verjamem, tako močno si ga imela rada, da je težko pozabit, ampak, vseeno ali si sploh pustila po tem, da ti je kdo dvoril, te ljubkoval z besedami, ti dal vedeti, da si mu všeč in da si zaželjena.
Verjeno ne, čeprav praviš, da je bilo dosti priložnosti.
Verjamem, da boli vse skupaj, a vedi, da ko bo prišel pravi, ko boš dopustila, da te nekdo osvoji, bo še lepše in bolj romantično, samo pravi mora bit, ki bo v tebi prebudil vsa čustva, ki bo stopil led okoli tvojega srca, ki bo znal razumeti tvojo bolečino, ki bo…………
Ampak je tudi na tebi, da boš sploh dopustila, da bo tako, da boš znala sprejemati in mu tudi dajati.
In potem bo vse le še nekako trpek spomin na prejšnje dni.
Predvsem pa draga moja, nikakor ga ne smeš klicati bivšega, s tem si odpiraš stare rane…….NIKAKOR, če se imaš le kolčkaj rada.
In začni se imeti rada, s teb boš ljubila tudi ljudi, ki te obkrožajo……….in vse bo steklo naprej, boš videla.