Najdi forum

kako naj se znerem? :-(

Dragi svetovalci tukaj..
PA SI NAPIŠEM NA MIZO DATUM IZPITA,PA SI NABAVIM LITERATURO..POTEM PA SE NE UČIM..JE PA RES,DA SEM IMELA VELIKO TRAVM V ŽIVLJENJU.KAJ NAJ STORIM??TO VISOKO UPRAVNO(NO,ZDAJ JE FAKLUTETA),DELAM Z MUKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A MORAM JO NAREDITI.PA NAJVEČJI BUTLI SO NAREDILI TO ŠOLO.JAZ PA NE ŠE???PA SEM INTELIGENTNA..KAJ MI JE?????

Pozdravljena!

Če se učiti ne moreš zaradi travm v življenju,je seveda potrebno delat na tem procesu.
Telo in dušo je potrebno”osvobodit” blokad,ki jih imaš zaradi raznih travm
v preteklosti.

Veliko je literature v knjižnicah,so tudi društva ki pomagajo iz tega začaranega kroga.

rešitve so,le želeti si je treba in poiskati pomoč zase.

Srečno!

lp Maja

Tudi sama sem bila na istem, sedaj, ko sem razpucala s travmami iz preteklosti, se lahko skoncentriram na učenje. Dvignila se mi je samozavest, dobila sem več zaupanja vase, da sem sposobna ta faks speljat do konca. Sedaj pa rokov ni do januarja. Ampak važno je, da je volja nazaj, da imam spet cilj pred očmi.Dokler ti bodo v misli stalno prihajali problemi in se na boš mogla skoncentrirat na snov, bo težko. Ko bereš in ne veš kaj bereš. Se prijaviš na izpit in ne greš, ker kljub temu, da si se učil, ne greš, ker ne veš, kaj si se učil. Dobro poznam to zgodbo, še letos poleti sem bila na tem. Hočem ti dati volje, da res posije sonček, ko to predelaš. In potem tudi šola zalaufa.

Želim ti, da bo to čim prej.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close