Najdi forum

Ojla,

pred letom dni sem pisala, da imam fanta mlajšega 2 leti (23 let) in da ne vem, če bo lahko resen. A zdaj se je pojavil drugačen problem. Jaz nisem! Skupaj sva leto in pol in prav lepo nama je bilo, zdaj pa se mi je zahotelo malo samskega življenja. Fanta imam sicer rada in se sploh ne znajdem, kaj naj naredim. Zdaj sva narazen 3 dni in on ful trpi. Jaz pa še kar premišljujem, ali naj bom z njim ali ne! Kako naj se odločim?
Hvala vam za nasvete!

Mica,

ali ga ljubiš, ali se imata samo lepo ko sta skupaj. ZAkaj se ti je zahotelo, se je tvoje navdušenje poleglo. Tako je pri vseh veš. V začetku je joh in sploh, potem je pa kaj drugega.

Vendar je bolje,d a gresta narazen, kot pa da sta skupaj 5 let in na koncu sam ugotovi, da ti ni mar zanj.

KAjti mar ti mora biti v vseh njegovi veličini in tvoji 100% ljubezni, kajti če tega ni, je škoda časa. Predvsem njegovega, kajti trpel bo še bolj kot pa če bo sam.

Seveda pa moraš razmisliti, kaj rapvzaprav v življenju želiš, šele ko boš sama pri sebi razčistila, boš lahko uživala skupno življenje.ž

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Ali ti kaj trpiš sedaj, ko sta narazen?

Po moje je novi kandidat že na obzorju. Nikoli se ne odločimo za samsko življenje, če smo z nekom srečni. Pošteno povej, da si se ga naveličala ali pa da si želiš biti z drugim.

Bi rekla, da ne trpim zdaj te dni, le veliko mislim nanj. Zahotelo se mi je samskega življanja, ker sva bila skoz skupaj in ustrašla sem se, da je on moj zadnji. Nimam drugega nagledanga – fajn bi bilo, da bi ga imela, da videla, kaj bi mi s čustvi naredilo.

nič ne morem reči zate, lahko pa rečem zase, da imam svojega fanta tako rada, da si sploh ne želim, da bi moral še kateri biti za njim. Želim si, da bi bil on moj zadnji, do konca življenja. In nikoli si ne želim biti malo samska, ker ga imam rada. Razmisli o sebi, o vaju, a ne bodi z njim samo zaradi usmiljenja, ker bo pozneje le še bolj trpel!

New Report

Close