Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Skrinjica idej! Kako naj obesim venček na vrata?

Kako naj obesim venček na vrata?

Evo točno to kar sem napisala v naslovu me zanima.
Ker so nova vrata, mi tudi na misel ne sme priti, da bi jih luknjala. No sej jih verjetno nihče ne luknja samo zato, da pritrdi venček, a ne? A se motim? :)))
Kako to naredite??
Doma smo eno leto vrvico napeljali vse do kljuke na notranji strani, saj je držalo, ampak na notranji ni ravno WOW zgledalo.
Kaj naj torje naredim?

Jaz na zgornji rod vrat zabijem en majhen žebljiček in potem venček obesim na vrvico.

<http://pika-slika.moj-album.com/>

Jaz štrikec potegnem na notranjo stran vrat in tam zalepim z enim močnim prozornim selotejpom. In še ni nikoli padel na tla.

Dobi se kot nekakšen obešalnik, ki se obesi na zgornji rob vrat (kot tisti npr. za v kopalnico). Samo, da je že navzven videti, da je za božični venček. Sem pa to videla v katalogu Schafer Boutique. Mi je prav všeč…sem celo razmišljala, da bi naročila.

Lp

Pri nas so letos tudi nova vrata…v starih vratih je bil en žebljiček…v novih pa bo najbrž tud-itak ga bom rabila vsako leto večkrat…bomo pač imeli prluknjana vrata, in?

Res ni treba vrat luknjat, saj na zgornji rob lahko zabiješ pokonci mini žebljiček ali buciko in z lepo dolgo vrvico obesiš venček nanj.

Še nikoli mi ni padel dol.

Miranda

Ja ampak luknja je…al zgoraj, na sredi, al pa spodaj…nekje je luknja.
Tud jest sem vedno imela žebljiček na zgornjem robu na notranji strani vrat (ker se tako zapirajo) in je venček visel na priprtem okrasnem traku.

očitno imam jaz edina to srečo da imam “kukrle” (tisto linico za pokukat kdo je pred vrati).enostavno ga malo odvijem in zataknem vrvico ter nazaj zavijem kolikor pač gre……in prav lepo zgleda.res da potem ne vidim ven ker je venček košat, ampak to že itak ne ker je previsoko narejen jaz pa imam nekaj cm premalo :)))))))

Ja, mamči, samo ti nisi z mojim možem poročena, ker ON se s tem ne bo strinjal in pika. Nobene luknje! Me je pa že spraševal, kako imajo to drugi urejeno :))))

Tole s selotejpom…ma a drži? Kako težak/lahek venček pa potem obesite gor?

Ja ej, tak sistem ima tud moja teta v bloku…pa baje imajo zdej skoraj vsi v bloku na Vrečkovi tako narejeno:)))lol
Samo ona ima malo daljši trak, tako da še vedno vidi čez luknico obiskovalce.

V chemo, mavrici…kupiš en tak lepilni trak, ki trži tudi 10,20,50kg in ga čisto mali košček nalepiš na zgornji rob vrat, potem pa ko ne rabiš več, odstraniš in očistiš z čistilnim bencinom…bencin ne uniči laka na vratih.

..................................................................... http://melonca.moj-album.com

A bencin tudi plastiki nebi škodil? Po mojem so naša vrata plastična…vsaj prevlečena so z plastiko, se mi zdi…

Kar ne morem očistiti z nitro razredčilom in se bojim, da se kaj poškoduje, očistim s tem čistim bencinom, ki je prav za ta namen. V mojem albumu je tista posodica z orhidejo plastična, ker mi ni sprva ratal sem jo očistila z bencinom. Čist nč se ne pozna. Seveda pa vzameš fajn natopljen robček ali kar tisto vatko za obraz, in ga samo mal dl držiš gor, tko da natopiš, pol pa obrišeš, bohnedaj drgnit s čim ostrim. Če kaka etiketa ne gre dol (Bauhaus ma take) tud vedno z benzom sčistim. Moja mama je včasih, ko ni blo še tolk čistil na izbiro, s tem čistla tud madeže s kril, prej je seveda probala na spodnjem robu.

..................................................................... http://melonca.moj-album.com

New Report

Close