KAKO NAJ NEHAM?
Babica, tudi jaz sem prenehala s kajenjem na tak način kot ti. Rekla sem si, da bom prižgala kasneje, pa sem z uro kar zavlačevala. Nikoli pa nisem rekla, da ne bom več kadila. Se mi zdi, da je tako res lažje, saj te sicer preganja ravno tisti “nikoli”. Kadila sem 30 let, zdaj pa tri mesece ne, pa krize do zdaj nisem imela. Kot da nisem nikoli kadila! Pa sem bila strastna kadilka, kadila sem res z užitkom. Edina težava je v tem, da sem se začela rediti. To me zelo jezi in zdaj si moram narediti načrt, kako naprej. Zanima me, kako si s hrano opravila ti? Ali kdorkoli.
Pozdrav vsem , ki se trudite. Marti.
Predlagam ti več gibanja. Za to se moraš preprosto odločiti, da boš najprej vsak dan, ampak res vsak dan vsaj eno uro hodila v naravi. To je sicer videti zelo lahko pa ni tako. Ni veliko a človeku v današnjem času je to lahko tudi problem. Drugo, kar ti ne bo težko pa je, da se izogibaj mastni prehrani kot so maščobe v mleku(pij mleko 0,5 maščobe), ne pij raznih pijač kot je kokakola, itd, ki imajo veliko skritega sladkorja in kalorij. Če boš šla po tej poti vsaj nekaj kil izgubiš. začni čimprej, da ne pridobiš preveč kilogramov. Pa srečno