kako naj nam pomagam?
Sem mlada mamica dveh otrok. Z možem sva skupaj že deset let. Imela sva vzpone in padce, ponavadi pa sva kar dobro vozila. Pred štirimi leti sva zaradi njegovih staršev ostala brez vsega (denarja in tudi svojega stanovanja-morala sva si ga narediti pri njih doma, napisati ga nista želela na naju nakar sta celo stavbo prodala) od takrat pa je vse huje. Mož ob vsaki težavi čisto ponori tako se razjezi, da mislim, da včasih sploh nima nadzora nad sabo. Vpije kot nor, razbija po hiši itd. Večkrat grozi s samomorom. K psihologu noče, pravi naj mu vrnejo denar pa bo vse v redu. Vso to vpitje pušča sledove na meni in otrocih. Ko nekaj zaropota ali nekdo glasneje kaj reče začne starejši otrok jokati in se tresti, jaz se začnem tresti kot šiba na vodi in samo čakam kaj bo. Sram me je pred vsemi zaradi teh njegovih izpadov. Zaradi vsega tega včasih ne vidim izhoda, počutim se staro in iztrošeno. V meni ni iskrice veselja in energije. Stran ne morem, ker nimam kam, sem brez službe odvisna od moža, nimam koga na kogar bi se lahko obrnila. Vem da moram stran ampak kako, kam?
Svetujte!
Nihče ???
Oprosti draga nihče, predvsem se poglobi vase, da boš postala nekdo!!
Ti nisi nihče, saj poskušaš urediti pereč problem. Možu dopovej, da temelji vajin odnos na partnerstvu in poiskati morata skupaj rešitev v dani situaciji.
Nihče ni kriv za nastalo situacijo, najmanj vajini otroci in ti.Ko se bo tega zavedal, bosta po mojem prepričanju našla rešitev.
Veliko sreče.
Forum je zaprt za komentiranje.