Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Zdravo življenje Gibanje, oblikovanje in krepitev telesa kako naj najhitreje izgubim vsaj 15 kg???

kako naj najhitreje izgubim vsaj 15 kg???

ojla debeluška. sej je tut to dost verjetno odvisno od organizma.tut sama sem presenečena..drugače sem pa zjutraj na tesc spila kozarc vode in potem do kosila sadje . spila sem cez dan 3 litre vode ali pa 1.5 vode in 1.5l limonade ena limona na 1.5l vode…kosilo sem jedla vse recimo juha krompir meso solata…tut sladico če je bila 🙂 in seveda najkasneje do 19h jedla hrenovke ali pa kaj drugega kar mi je pasalo…včasih tut do 18h nazadje jedla in potem samo voda ali pa čaj samo pila do spanja..in se počas kar navadis :)…kar odenkrat je slo dol..caje sem pila razne recimo melisa,sipek,zeleni caj včasih,sadne čaje brez sladkorja:) in to je to….cilj sem imela do konec marca da spravim dol ampak kot vidim do konc mesca bom ze vse kg dala dol…seveda mi je po porodu ostalo se mal trebuha ampak ko bo lepse vreme hitra hoja 1 uro ali 2 ure pa bo ok:) lp

ojjj

jas vam morem povedat da mam full preveč kil

velika sem 168 in teška tam neki 54kil pa stara sem 14
lepo vas prosim da mi pomagate z nasveti da shujšam do 49 kil al pa 45 kil prosimmmm in hvala za odgovore***

debela 🙁

Debela 🙁 ti sploh nis debela, pa pogled kolk si sele stara, ti se rastes, tvoje telo se se oblikuje. Pa 45kg imajo anoreksicna dekleta in pa otroci stari 12let. Puncka ne obremenjuj se s kilami ker ti prou nic ne Dali! Nevem kaj vam dandanes ni jasnu…svasta ej…

debela 🙁 – adijo pamet. Daj prosim poglej se še enkrat v ogledalo. Ne nisi predebela, zavedaj pa se, da še rasteš. Raje kot s tem kako bi shujšala se ukvarjaj s tem, da se boš čim bolj zdravo prehranjevala. Saj veš čim bolj se izogibaj hitre prehrane, gaziranih in sladkanih pijač, sladkarij. Dnevno pojej vsaj 5 obrokov ( tudi 1 jabolko je 1 obrok) od tega vsaj 1/2 kg sadja in zelenjave. Pa zmerno se ukvarjaj s športom ( po možnosti na svežem zraku), dovolj tekočine ( voda, nesladkan čaj, limonada brez sladkorja, smuthi z kockami leda) spij, ne pozabi da dnevno rabiš vsaj 7-8 ur spanja, dobro skrbi za osebno higieno in čistočo. Pa nasmešek na obraz in veliko pozitivne energije. In tvoje življenje bo kljub zimi takoj bolj rožnato.

1 mesec 13 kg 🙂

velika sem 162-163cm tehtam pa 57kg rada bi prišla na 53-54..nasvet prosim ?

Zanima me nekaj: Star sem 16 let, visok sem okoli 185cm in imam 100kg.. Rad bi zgubil vsaj 10-15kg, pa tudi če je treba za to delat pol leta.. Zanima me, če se da, da namesto športanja(fitnesa in te reči), delaš odzunaj, oz. pomagaš doma pri delu na kmetiji? Da bi po šoli, bil skos odzunaj, in se gibal, zvečer bi pa popil pol litra ali pa liter vode? A bi to zadostovalo namesto teka ali pa fitnesa? Hvala za odgovore! Lp.

pozdravljeni

Sama sem pred skor 10meseci rodila, ostla je nosečniški trebuh po porodu, ki ga nikakor ne morem znebit, sem probala že marskiatero vadbo in nič ne pomaga 🙁
Sem pa velika 157cm in imam na žalost 83kg (od poroda ostalo) in bi realno zaenkrat prišla vsaj do 70kg.
me pa zanima način hujšanja…po prebranih postih sem dobila marsikatero idejo in voljo, vendar bi rabila kar jedilnik da bi se ga držala, sam niti nevem kje začet in kako….zdaj se že nekaj mesecev držim da ne jem po 18h uri sam vodo, čez dan spijem 2x 1,5l vode, napaka pa je da skoraj nič ne jem….zjutraj pojem toliko da sem do kosila sita, za kosilo nekaj grižljajev in pol do spanja nič, mogoče kako sadje (1kos).

A mogoče ima kdo kak link oz. povezavo do zravega jedilnika?in če seveda kdo pozna kako povezavo za učinkovito vadbo za trebuh oz. utrjevanje trebušnih mišic, da bi mal izgubila trebušček…

Glede rekreacije sem/bom uvedla večerni sprehod sedaj ko je normalen dan.Mislim da bi bilo pametno ker sem brez kondicije zaradi poroda najprej začet s počasno v hitro hojo, nevem pa koliko km na dan da bi se poznalo kaj na kg.e pa problem ko hujšam pridobivam na mišični masi in ker vem da so mišice težje še toliko več pokaže kg in tega glih nebi rada.

Ker pa imamo krst konec aprila bi rada že ta teden pričela z ”dieto”da izgubim vsaj malo kg da si najdem vsaj hlače ker nikjer nič ne dobim, sem lahko samo v trenerkah…

Bi želela kak pozitiven nasvet, spodbudo….nočem hitro shujšat ker vem kaj za sabo vse potegne, počasi in učinkovito in da se teža drži….

Hvala za vsakakršno pomoč, nasvet in spodbudo 🙂

Lp

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSSfhXg9wdvRRE50TK7fRN_-8Dd52OSS25KcynOy_g0eb_56Lsv a je to možn u 4mescih in 10dneh kot tu piše?..

Živjo!

Stara sem 13 let, visoka sem 158 in imam 45kg. Mene pa zanima kako lahko najhiterje dobim ČVRSTO TELO.

Hvala za odgovore!

Priporočam ti še, da vsako jutro, ko še ni vroče, se vstaneš in greš laufat. Prvi dan recimo 2 kilometra, potem pa vsaki dan podaljšuješ. Kajti jaz sam imam preveliko težo, ampak jem 4-5 na dan, zjutraj po laufanju pojem kosmiče Fitnes, okoli 11-12 nastopi lakota, pojem nektarino ali kakšno drugo sadje, za kosilo jej samo 2 stvari. Če imaš za kosilo krompir, meso in solato, jej naprimer samo meso in solato ali pa samo krompir in solato. Po kosilo ko spet nastopi lakota pojej spet kakšno sadje. Ko pa spet nastopi lakota okoli 18h. Potem pa spij 3-5 deci navadne vode. In je toto za dan. Pij pa samo VODO, nobenih sokov. Na dan je najboljše, da spiješ 2-3l navadne vode. Ampak samo vodo in nič drugo. Tako jaz delam in sem v 1 mesecu izgubil dobrih 4kg. Sem zelo zadovoljen, boljše volje. In upam, da ti uspe. Lp

8 kg v mesecu in pol je PREVEČ. To pa zato, kajti če izgubiš tako hitro ko izgubiš spet ješ kot si jedo pred hujšanjom. In spet dobiš teh 8 kg gor. To je zares PREVEČ. Na mesec je najboljše izgubiti 3-4 kg, kar pomeni dober kilogram na teden. Lp

1:Pij ogromno vode
2:Veliko se gibaj, dovolj so tudi kratki pohodi
3:pojej polovico manj kot sedaj npr.:če si za kosilo pojedel en zrezek pojej polovico zrezka, če pa res ne bo šlo pa vsaj tretino
4:ogromno sadja in zelenjave
5:NIKOLI NE SMEŠ SAMO TELOVADITI IN SKORAJ NIČ POJESTI NE POMAGA
6:Čim manj ocvrtih mastinh stvari
7: GIBANJE GIBANJE IN ŠE ENKRAT GIBANJE
Poznam žensko ki je v tednu izgubila 10 kg ker je redno vsak dan hodila v telovadnico in tekla na traku

Jaz sem stara 13 let imam 65 kil in visoka sem 164 rada bi shujšala za 15 – 20 kil samo nevem kako rabi biti nekaj enostavneg. Prosim pomagajte!!!

Dieta!!
V koliko pomenih je ta beseda narobe razložena. Prevzeta je namreč iz angleščine in v osnovi pomeni vse kar pojemo ali popijemo, drugi pomen pa je da imamo planirane obroke. Ne pa tako kot se pri nas uporablja dieta v pomenu samo hujšanja, ki nikoli ne uspe! Seveda, da ne če pa telesu večkrat odvzemamo stvari, ki jih potrebuje tako kot na primer to dekleta in tudi fantje krompir ne redi!! In tudi solata ne bi redila in se svetila če mi sami ne dodamo olja itd. Kar želim povedati da nobena dieta ni znanstveno potrjena in vsi ti zdravniki, ki so kakšno napisali so seveda shujšali ampak je po tem prišlo do jo-jo efekta zato so se zredili nazaj, da bi si pa ti zapomnili pa so dobili še par dodatnih kg. Ali ni tako, večini od vas se je to že zgodilo a ne? In sedaj v čem je smisel. Preprosto telo ni tako zakompliciramo kot mislimo saj vemo, da so zdravniki pametni ampak če mislimo, da bomo od njih dobili tableto, ki bo vse rešila se zelo zelo motimo. Ampak telo je zelo pametno, če mu zagotovimo vse vitamine, minerale, ter ostale snovi, ki jih potrebuje za normalno delovanje se bo samo pozdravilo in ne bo vplivalo samo na eno stvar ampak na vse stvari, tako od zunanjosti tudi notranjosti. In ja več kot 80% rakavih obolenj in srčno-žilnih bolezni, če ne kar vsa so odvisna od prehrane in ne genov, ta del v našem telesu predstavlja samo 6% (znanstveno dokazano, ampak ker bi bilo ljudem to nedopustno se še zmeraj govori, da je to 30%) tako da če je 75% slovencev pretežkih to ni posledica genov temveč prehranjevalnih navad( podatki iz MZZ 2007, povzeto iz 24ur).

Ampak v večini primerov se tudi v vitkem telesu ne počutimo dobro in imamo kup zdravstvenih težav za katere pa mislimo da se jih ne da rešiti na druge načine. Problem pa je tudi, kar delamo z samo zemljo in rastlinam(pesticidi, insekticidi, itd.) je zaradi tega hrana zelo opustošena zato obvezno potrebujemo prehranska dopolnila, ki pa jih moramo pazljivo izbrati saj ne želimo da bi nam le ta še bolj škodila. Problem pa se pojavlja tudi pri športnikih, ki nimajo pošlihtane prehrane ampak naj povem da je 80% v prehrani in samo 20% v vadbi, lahko so seveda odstopanja ampak ne pa velika. Tukaj so predvsem na udaru otroci in mladostniki, ker nimajo nič za regeneracijo, zato pa pride potem do poškodb in shiranja itd. te stvari pa se nadaljujejo tudi ko zrastejo, in ko končajo s svojo kariero in se zredijo to ni posledica ker so nehali s telovadbo ampak je posledica nepravilnega prehranjevanja. Probleme pa imajo tudi fitniserji oz tisti ki se bildajo oz lepo povedano pridobivajo mišično maso zraven jedo sintetične proteine, ki pa niso priporočljivi na dolgi rok saj znajo mišice tudi pokati itd.

Sam sem wellness svetovalec in sodelujem z dvema podjetjema, ki sta daleč pred časom in večini ljudem nista razumljiva oz. ju ne sprejemajo z odprtimi rokami, največkrat zato ker so poskusili že toliko stvari pa nobena ni delovala ali pa so jim bile informacije narobe posredovane. Kar lahko storim za vas je to da me pokličite ter se dogovorite za 3D analizo sestave telesa, da boste razumeli da kilogrami ki jih vidite na navadni tehtnici niso samo kg ampak so stavljeni iz deleža vode v telesu, deleža maščobe, mišične mase, itd. Ne moram vam reševati zdravstvenih situacij saj nisem zdravnik, lahko pa vam oz vašem telesu pripomorem da se bo boljše počutilo ter da se bo njegovo stanje poboljšalo. STE TO KAT JESTE.

Za več info: 031708804, http://prej-potem.com/

mam 216156156841351651 kg rada bi jih zgubla 4864444444444444616867468749685416853416534685418564185kg tak da bi mela 1 kg že v naprej hvala za odgovore

Živjo 🙂
vem da ti je zelo težko pri izgubi odvečnih kilogramov. Verjemi mi, meni je bilo isto. Dokler nisem zvedel za eno super stavar-HERBALIFE. najprej sem z posebno tehtnico zmeril in videl svoje dejansko stanje telesa (koliko imam mišic,maščobe,vode, ..) naredili so mi tudi program prehranjevanja. Vse to dejasko deluje 🙂 izgubil sem 16 kg, 9% maščobe in pridobil mišično maso, počutim pa se fenomenalno. In prav zato hočem pomagati ljudem ki imajo iste probleme kot jaz 🙂 Zat če te zaniama zastonj meritrv (v fitnessu stane 50e) pa program prehrane da boš prav in zdravo hujšala mi sporoči na moj mail. se lahko dobimo na kraju in ob času ko vam ustreza 😉
[email protected]
Lep pozdrav

Hay, jas sem stara 13 let pa pol, visoka 165cm in tehtam 67kg. Vem, full je preveč 🙁
Bi pa rada pomagala. V dveh mesecih sem izgubila 10 kg. Prej sem jih tehtala 77!!! Rezultat je ful viden. Nosim dve do tri manjše konfekcijske številke. Vse pa je blo ful izi. In sicer: Zajterk sem zmanjšala. Včasih sem zjutraj pojedla skledo kornfleksa, zaj pa pojem banano in kozarec vode. Sem čisto sita in komot zdržim do pol dvanajstih, takrat mam v šoli malco (običajno kruh pa nekaj gor). Pol pridem ob dveh domu pa mam kosilo – to kaj mama skuha (kuha kr zdravo, vendar še vedno jem ful OH, ker ne jem salate pa jem kumarice…). Pol jem nekaj ob štirih ker mam takrat največ potrebe po hrani. Takrat pojem kos kruha z evrokremom (ker mam to pač rada). Pol pa do jutra nič, razen nekaj kozarcev vode al pa malo kokic 1x na teden poleg filma. Kile so kr padale. Zaj pa bi rada še malo shujšala, pa bom črtala kokice pa tisti kruh z evrokremom…. Drugače pa se ne gibljem ful dosti, kar ni ok, samo mi poleg šole ne znese (sem težka petkarca). No, to je v glavnem učinkovito!!!! Drugače pa tudi jaz iščem kaki nasvet ker me nebi motilo če bi mela kakih 5 kg manj. Pa prosim stvarne nasvete. 2h na dan ne morem preživeti v telovadnici ker ni cajta pa tudi nekega lososa nebrem jest za kosilo…. Se razumete? 🙂

Mene pa zanima kako naj med poletjem hitro shujšam .Namreč velika se 167 in imam 68 kil.res prosim če mi bi lahko pomagali z izkušnjami in nasveti.
hvala že vnaprej

Hejjj, jaz sama obiskujem WHB v Lj. in imam odlične rezultate:) Toplo Ti priporočam, da jih vprašaš za nasvet (je brezplačen). Cene so OK.

New Report

Close