Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Zdravo življenje Gibanje, oblikovanje in krepitev telesa kako naj najhitreje izgubim vsaj 15 kg???

kako naj najhitreje izgubim vsaj 15 kg???

heei.:P mam velik problem
stara sem 15 let velika sem 169 cm in imam 70 kg…..rada bi shujšala vsaj 15 kg do poletja oz. že do junija ker imamo valeto. :S prosim če lahko kdo pomaga 😀
imam pa še eno vprašanje: ali se to z orbitrekom in pravilno prehrano da.? 😀 hvalaa.!

V teh 4 mesecih pa ti bo seveda ratalo!
Držimo pesti!

Imam cilj v mesecu in pol izgubiti vsaj 8kg, in sicer:
-zjutraj tekoč sadni jogurt
-kosilo (čim bolj zdravo, v zmernih količinah)
-za večerjo tudi sadni tekoči jogurt

Med obroki seveda paše tudi kavica ali dve, ki mi brez sladkorja ne gre po grlu :))))

Potrebujem nasvete, če delam pravilo in mnenja ali mi bo uspelo! Hvala že vnaprej :))))

hey,

v 1 mesecu in pol je realno izgubiti 5 kg, pa še to težko, če zraven ni športanja. Pa še zdravo ni, ker bo po takšni hitri izgubi telo še hitreje pridobivalo nazaj (tako je evolucijsko).

Jaz bi na tvojem mestu namesto sadni jogurto raje pojedla navadni jogurt z narezanim sadjem in ovsenimi kosmiči, pri teh jogurtih je pa tudi tako – manj maščobe je, več sladkorja ima. Pa še sladkor v kavo – kalorije se kar nabirajo…. Če hočeš izgubiti 8 kg v 1,5 mesecu, rabiš v tem času zmanjšati energijski vnos za 56 000 kcal, to pa je zeloooo veliko!

Pazi da ne izgubljaš kilogramov na račun vode, če je tako ne boš zadovoljna z izgledom, maščoba je še vedno lahko prisotna.

V prehrano vključi veliko zelenjave in sadja, polnovredna žita, pusto meso, zdrave maščobe, omejiti pa moraš sladka živila (tisto žličko sladkorja pa le obdrži za kavo :)) in predelane čiste OH (bela moka, krompir, bele testenine…)

Lp

Pozdravljeni,

vsi tisti, ki se ubadate z odvečnimi kilogrami pa ne veste kako naprej, bi vam priporočala poučen blog (www.totallifeworkout) ali pa http://www.bodypsych.si. Tam sem dobila informacije, ki so mi omogočile, da sem v 28 dneh izgubila kar nekaj centimetrov obsega in pa popolnoma preoblikovala svoje telo. Zavedati se morate, da hujšanje ni samo izguba kilogramov, ker obstaja velika razlika med tem, katere kilograme izgubite. Največja napaka večine izmed nas, ki smo preizkusile že marsikaj je ta, da začnemo stradati oziroma jesti premalo, kar doprinese k temu, da izgubimo glavnega porabnika kalorij (mišice). Kot drugo, pa kot lahko izveste na omenjenih straneh niso toliko pomembne kalorije, kot pa pravilno in ustrezno hormonsko ravnovesje v našem telesu, ki omogoča kvalitetno izgubo maščob.

Sama sem vse to dosegla z minimalno vadbo (beri, skoraj nič) in se danes počutim odlično. Potreben je samo pravi sistem, ki ne bo dodatno obremenjeval vašega telesa ali uma in pa malo volje.

z Najlepšim Pozdravom!
Eva

Pozdravljeni – če koga zanima

Januarja se začne ponovno IZZIV HUJŠANJA hujšanja v LJUBLJANI. V teh dvanajstih tednih spoznate vse kar rabite vedet o prehrani (vlaknine, beljakovine,…). Povprečna izguba v 12 tednih je 12 kg. ( približno 1kg na teden)

Za prve tri zmagovalce so tudi nagrade.

Vse dodatne informacije dobite na: http://zdravoznaravo.com/izziv

Največ 40 ljudi!

Se vidimo

lp

živjoo….mene pa samo nekaj zanima 🙂
prejsnji četrtek sem začela hujsati….po 6uri nisem več jedla telovadba zvečer..zjutraj sadje popoudne pa navaden obrok brez kruha se mi je zdelo da sem mal dala dol pogledam na vago in je blo manj pol kg…in danes sok pogledam 1kg gor..je mozno zato ker moram dobiti 18ga menstruacijo in sem napihnjena?prosim se za nasvete kaj jeste kako hujsate seveda usaj po 1kg na teden?lp

Pujsek3-možno je, da ti je pokazalo 1 kg več, zaradi menstruacije. Ampak naj te to ne demotivira, in vztrajaj naprej. Tukaj gor vsak drugače hujše, eni z dietami, drugi z zdravo prehrano. Jaz svetujem, da jej vse kar je zdravo (mlečne izdelke, mesne izdelke, ribe, sadje in zelenjava). Najbolje je ogljikove hidrate jesti zjutraj (npr. kruh), kosilo jej tako kot si vajena, če si vmes lačna-pojej sadje, za večerjo pa ne priporočajo ogljikovih hidratov (naj bi jedli samo npr. meso in solata, ali riba in zelenjava..), ampak jaz vseeno jem kruh, pa mi še kar gre. Jaz osebno gledam na kcal in to, koliko kcal lahko pojem na dan. Če te to zanima, si izračunaj bazalni metabolizem (v google vtipkaj, pa boš najdla).
Pa če bi rada pojedla kdaj kaj sladkega, se probaj zadržati in to raje pojej zjutraj. Pa seveda telovadba, brez tega ni nič. Eto, tole je moj nasvet.

o ful ti hvala res … me je kr mal use dons minil ampk evo sm useen večerjala solato:)…zj pa počas telovadba :)…a so mlečni izdelki tudi popoudan najbolsi?…sj drgač sm u četrtk začela pa mi je res kazalo lepo sm bla ponosna nase da sem tok časa izdrzala brez sladkega pa kruha 🙂 potem pa danes sok ampak nič grem naprej ane 🙂 moram izgubiti 10kg ki so ostale od poroda ampak počasi če ze 2kg dam dol je dost bo ze počas naprej slo ane ? ;))….hvala bom pogledala to za kcal zj pa kr počas telovadba se slismo se kaj pa poročam rezultate :)…lp

Mleko ponavadi jaz samo zjutraj pijem. Navadni jogurt in skuto pa tudi zvečer.

Drzi se pregovora: počasi se daleč pride in še enega: kjer je volja, je tudi pot.

hvala ti res…
ja res je japočasi se daleč pride in vem da bom prišla 🙂 hvala lp

pujsek3
Meni je vseeno kateri del dneva je, ko napadem mleko ali mlečne izdelke.
Predvsem pa ne spuščaj obrokov ( tudi solate za večerjo ne smeš spustiti!) tudi, če tehtnica stoji. Organizem rabi namreč čas, da se na nov sistem privadi. Saj bo počasi šlo, predvsem pa vztrajaj. Saj veš…vztrajnost je božja trma.

O hvala za odgovor. Šele zdaj vidim odg.:) Je pa res nujno da usak dan solato jem? Kaj pa če nisem lačna zvečer?…ali pa če se nasitim solate? 😀 Počasi mi zmanjkuje idej hehehe :)) LP pa hvala

pujsek-3

če želiš ti lahko pomagam. popolnoma zmanjšaj vnos hidratov čez dan, do treninga. Za zajtrk pojej samo nekaj beljakovin (npr.2 jajca) in nič hidratov (hidrati ti dvignejo insulin v krvi, kar posledično pomeni da boš zaustavila kurjenje maščob), za kosilo in pred treningom jej samo zelenjavo in beljakovine (npr. solata s piščancem, obvezno olivno olje in nič drugega) Zelenjave lahko čez dan poješ v neomejenih količinah!!!. Sadje izloči razen zelenega jabolka in grenivke! Sadje je polno fruktoze, ki ti zaustavlja proces hujšanja. Po vadbi pojej hidrate in beljakovine. (priporočam riž ali kuhan krompir). Meso vedno pripravi na žaru.Se pravi pohanje totalno odpade.
Zakaj zaužiti hidrate po vadbi?? zato ker jih telo za obnovo mišičnega tkiva zelo potrebuješ, poleg tega se ti pa hidrati spravijo v jetra kot glukoza. To pomeni da šele naslednjič ko boš začela karkoli aktivnega početi se bo to sprožilo in spustilo energijo. Potem z novim vnosom hidratov po treningu se bo zaloga spet naredila. V kolikor ti zaužiješ hidrate na polno zalogo glukoze, ta nima iti drugam kot direktno v kri, kar pomeni da bi morala 15 min po obroku trenirati. In ker ponavadi ne se to spravi v maščobo.

Če te zanima še kaj bolj v detajle me kontaktiraj preko maila.

[email protected]

Pozabil sem ti napisati glede solate 🙂 Zelenjave je milijon 🙂 tako da si vsakič zmešaj malo drugače, tako ti nebo nikoli isto 🙂 poleg tega, ti lahko svetujem še kakšni treningi pospešijo metabolizem in hurjenje maščob. Ker so napisali grde stvari o meni na temu forumu tega nebom javno delil, tako da ti z veseljem sestavim tudi brezplačen program in HIT treninge, ki pospešijo kurjenje maščobe do 48 po vadbi, mi lahko pošlješ mail in ti naredim vse brezplačno.

hvala lp

jas sem debela…

imam kar nekaj kg preveč zato bi rada shujšala starča mi ne dovolita zato mi prosim dajte nasvet kako naj nevidno oz. neopazno shujšam do določene teže

ze vnaprej se vam zahvaljujem za odgovor

Mogoče bi bila zate hitra dieta. Bi blo za probat…

===========================================================
Spletni portal za hujšanjePlanet Diet[/url]

Jaz sem si ene tri mesece vsak dan pisala kg zjutraj na tešče in imam en graf, kamor se zabeleži, tak amotivacija je bila. Takrat sem mal shujšala, ke rsem res mogla in je tudi šlo gor dol, gor dol… pri mensturaciji za cel kg npr. Ampak vs eskupaj se je pa v treh mesecih poznalo 7 kg… Mi je bilo grozno, da sem se lahko tako ful zredila in sem mislilad a bo težko dol spravit, pa ni bilo hudo – od zdravi prehrani, gibanje je bilo pa zmerno, ne tako kot zdaj 6x na teden (razen trenutno pavza, bacili, virusi ipd… fuj…).

Mleko vsebuje veliko sladkorja – laktoze, zato ni ne vem kako fajn stvar – sam jaz ne kompliciram do te mere… Kavi z mlekom se ne bom odpovedala. Razen, če katera misli na tekmovanje za miss figure…

Je pa res – ja, mleko pijem zjutraj… Zvečer ne – zvečer tudi dostikrat kako skuto, jogurte.. Včasih, redko – tudi mleko.

živjo…da se oglasim:) v enem mesecu in pol mi je slo doL 7 kg 🙂 ponosna sem nase 🙂 ….moram se 4kg dati da bom kot prej 🙂 jupi :))) lp

Pujsek 3 kako ti je to uspelo? meni je od 3.1 uspelo dol dat samo 4.5 kg… :/

New Report

Close