Najdi forum

pozdravljeni
Kako naj pozabim žensko ki sem jo pred petimi leti ingnoriral, že vsa ta leta pa mi hodi v mislih, ona je srečno zaljubljena in jo najbrž vsi poznate ker je javna oseba , ko sem imel veliko priložnost je nisem zagrabil zdaj pa se mi to maščuje, non stop mislim na njo, to je najhujša moja življenska kazen, ukvarjam se z športom pa ne pomaga, druge ženske pa me ne privlačijo kot ona, nekaj sem jih imel, ampak to so samo dnevne avanture.
prosim dajte mi nek nasvet, sej skupaj sma bila sex pa to (samo dvakrat), ampak ona je hotela resno zvezo jaz pa nisem bil pripravljen na to , nevem neke vrste komleks, nočem ji se vmešavat v razmerje , samo rad bi jo pozabil, ampak ne gre,
Vem pa da sem ji še vedno všeč, in to me moti
dragi forumovci kako naj jo pozabim
Hvala in oprostite zarad ločil, se mi je mudilo

Tino,

ona je srečno zaljubljena, ti veš, da si ji še vedno všeč, nočeš se ji vmešavati v življenje, ,…….

ja resnično zmeden.

Nič ni tako hudo, če nisi ljubljen, kot je tragično, da ne ljubiš.

Nikar je ne skušaj pozabiti, rpeprosto jo moraš sprejeti, tako njo kot dejstvo, da si anredil napako. Ampak, a si jo res naredil?

No tega pa ne moreš vedeti. Tvoja naloga je, da sprejmeš to kot del svojega življenja in greš naprej. Lepo, da se nočeš vmešavati v njeno življenje, še posebno če si predsatvljaš,d a bi bil ti na mestu njenega sedanjega fanta in bi se nekdo drug vmešaval, verjetno bi se počutil slabo. Zato še enkrat sprejmi jo kot del svoje slike, svoje sestavljanke, drugače slika ne bo lepa. in brž ko boš to sprejel, boš videl, da bo z lahkoto prišla druga ljubezen, prav tako čudovita, če ne še bolj.

Nekoč sem se spraševal, zakaj je vedno tako težko dobiti žensko, ko pa jo dobiš imaš okoli sebe kar naenkrat ogromno ponudb?

Razlog je preprost: Ko si zaljubljen, oddajaš okoli sebe samo ljubezen in okolica to opazi na tebi kot srečo, zadovoljstvo. “Poglej ga kako je srečen, zadovoljen.” In jasno, ravno ta energija srečnega, zadovoljnega in polnega ljubezni privlači drugo ljubezen. Vsi iščemo popolnoma isto. Samo dokler nismo zadovoljni sami s sabo, dokler nismo srečni in dokler ne spoznamo, da ljubezen imamo v sebi, jo drugi ne bodo mogli videti. In zato se te izogibajo. Brš ko osvojiš lekcijo ljubezni, takoj jo tudi spoznaš okoli sebe in takšni smo prav vsi.

Sprejmi vse okoli sebe in se napolni z ljubeznijo, v trenutku bo ljubezen našla tudi tebe.

Primož

Hvala Primož, zdi se mi da je to edina rešitev, sprejet bo treba dejstvo da se je tako isteklo in da treba živet naprej
uživaj in hvala

tino, kaj pa te je na tej ženski najbolj vleklo k njej, če boš to pogruntal (tudi če nimaš več nobenega stika z njo) bo to pravi korak v smeri, ki ti jo je nakazal že Primož in sicer v smeri, da boš še bolj zadovoljen in s tem, ko boš še bolj zadovoljen in srečen v sebi, bodo to opazili tudi drugi, saj si vsi želimo biti še bolj zadovoljni kot že smo in nas vleče k takim, ki to že so… in prav gotovo te bo lažje opazila – med drugimi ljudmi – tudi bodoča morebitna tvoja partnerka (kdorkoli že to bo).

Torej, če boš pogruntal kaj te je najbolj vleklo k njej, ki si jo zdaj želiš pa je že oddana, potem jemlji to kot znak, da je trenutek zrel za to, ne da jo začneš spet osvajati, ampak da začneš tisto lastnost zaradi katere te najbolj vleče k tej osebi, zdaj bolj odkrivati in negovati v sebi… več na sploh tule:

Ampak katera je ta lastnost? To lahko ugotoviš le ti sam, nihče drug, je to mogoče komunikativnost, sposobnost izražanja nasploh ali še lastnost, ki se ji reče spretnost *izražanja naklonjenosti*? Kdo bi vedel? Edino ti sam, ko se boš to vprašal, ti bo en tih glas, ki se mu reče intuicija, prav na tiho odgovoril katera je ta lastnost.

In bolj ko boš razvil to svojo lastnost, bolj boš čutil to, kar ti je nakazal že Primož in sicer večje zadovoljstvo in vse kar temu sledi.

what goes around comes around….ko bi blo vsaj vec takih moskih

Pozdravljen
res odlično napisano, kot da bi že to doživljal al pa pač veš prave besede najt,
pri njej me najbolj privlači to ker je bila vztrajna in si me je res želela, že se ji je mešat začelo, za sebe pa nevem kaj mi je bilo,mogoče zarad tega ker se mi ni blo treba mantrat okrog nje in sem vse to precej lagodno sprejemal, od takrat se še dobena z tako vnetostjo ni zanjimala za mene, ko pa jo gledam po tv al poslušam po radiju, pa me vedno stisne, in se vprašam kak sem lahko tak nor bil in zakaj ji nisem vračal ljubezni, tisti čas še ni bila “slavna” v glavnem ni mi lahko
in hvala še emkrat upam da drugi ne boste imeli podobnega problema, ker občutek ni prijeten, če pa še maste kak komentar al pa misel ki bi mi lahko pomagala , pa prosim lepo
hvala vsem in lep pozdrav

tino, napisal si mi:
> …kot da bi že to doživljal…

A veš, da smo vsi že doživljali to, le da se običajno tega ne zavedamo, ne zavedamo pa se, ker nas v zaljubljenost vedno vodi naša podzavest.

Čisto vsi pa to doživljamo, ne glede na to ali se tega zavedamo ali ne, običajno se tega ne zavedamo.

Vsi smo že kdaj tako nasedli naši podzavesti in vzeli njene signale dobesedno kot da nas nekaj sili, da moramo na vse kriplje loviti neko osebo in biti v razmerju (temu Sanja Rozman reče “odvisnost od razmerij”), kar se je npr. v zadnjem času dogajalo na forumu “Ah, to življenje” Ladotu. Vsi smo že kdaj bili odvisni od odnosov za nekaj časa, če se nam pa stalno ponavlja to, potem pa potrebujemo malo več pomoči pri tem, da se naučimo signale naše podzavesti razumeti v prenesenem pomenu, ki nam govori: “Vlečem te k njej/njemu, da bi ti postalo jasno katero lastnost v sebi bi lahko bolj razvil, se posvetil svoji rasti in postal posledično bolj zadovoljen in srečen.”

Če prebereš tvoje stavke še enkrat, boš opazil, da si sam omenil več besed za lastnost, ki so ti najbolj ostale v spominu od nje: “vztrajnost”, “vnetost” in “matranje” (trud).

Ugibam lahko ali niso prav te lastnosti tiste, ki jih pogrešeš pri sebi in v zadnjem času in bi ti v tem trenutku v tvojem življenju prav prišle (mogoče pri tvojem sedanjem delu v službi ali pri študiju ali pri športu…) pa te je tvoja podzavest preko nje skušala spodbuditi naj jih začneš razvijati?

Mogoče se pa samo dela, da je srečno zaljubljena.

New Report

Close