Kako nad cigaretni vonj
Pozdravljeni, dobila sem rabljen otroški voziček od družine kjer vsi kadijo.Sedaj bi se rada vonja znebila.Naj omenim da je vse pralno na 30° C v pralnem stroju.Torbo (ki spada k vozičku) sem enkrat že oprala,a vonj ostaja. Ali ima kdo kakšno idejo kateri prašek uporabiti oz. kaj storiti?Do prihoda novega člana so še 3 meseci,tako da je čas še dovolj. HVALA ZA POMOČ. LP
Tudi mene zanima, ali ima kdo podobne izkušnje ter nasvet, kako se znebiti cigaretnega vonja z izdelkov, ki jih pač ne moremo stlačiti v pralni stroj. Npr. kontna sedežna garnitura: na zraku je žal ne morem prezračiti. Pozimi smo občasno kadili v stanovanju (dnevni), sedaj bi se pa rada znebila vonja, saj zjutraj mi dobesedno obrne želodec, čeprav ga večkrat posesam, čistim z raznimi primernimi čistili, ter včasih posujem z dišečim pudrom v prahu. Kar še vedno ni dovolj. Ima kdo izkušnje, po kolikšnem času (po detajlnem čiščenju vsega po vrsti), se soba prezrači. Pravzaprav več časa kot jo zračim in čistim, bolj zaznam cigaretni vonj… Hvala vsem za morebiten odgovor.