kako moza spraviti izpred TV
Moj moz ful rad gleda TV: Ok. saj tudi jaz, ampak ne kar cel dan. Pogledam kaksen film, pa je v redu. Ampak moj moz pa bi gledal kar cel dan, ce bi imel cas. Jaz pa bi se kaj pogovarjala ali pa kaj drugega, on pa me poslusa samo z enim usesom. Potem pa sem zalostna.
Prinesla sem ze kaksno igro pred tv, da bi se sla, nacela pogovor o kaksni temi, povedala, da mi gre to ze mal na zivce….
koliko tv pa gledate ostali? in ali to moti vase partnerje?
Ko smo s familijo “prjauli” eno hišo na podeželju, smo se tja preselili iz mesta, kjer smo bili v bloku, CaTV, pa to, pa smo bili ob tistih 25 programih čisto zadovojni. No, ob selitvi, sem razmišljal, da bo kar kriza preživet brez tega “udobja”.
Tam kjer smo zdaj, je namreč le ene 25 “živih” hiš, tako da se kabelske ne splača vleč nobenemu operaterju, smo pa malo med hribčki, tako da signal antene na strehi ujame le Slo1 in Slo 2, ni ne popa, ne a-ja, ne trojke, nič.
Kako je?
Super.
Dovolj, da pogledaš kakšna poročilca sem in tja, pa še kakšno malenkost.
Nič štrkanja z daljincem, in kreganja kaj se bo gledalo.
Tako smo se navadili, da sploh ne pogrešamo ostalega.
Za kak film, se je pač treba potrudit do videoteke, kar je dobro za koga srečat, pa malo za ude razmigat.
Ne vem, poturi mu kakšno študijo o škodljivosti televizije in odvisnosti nasploh.
Tudi mi smo doma na vasi, pa nimamo kabelske.Imeli smo satelitsko, pa nam je crknila.Nismo je vec popravili.Kako je, je rekel Saso ?Super.Lovimo sicer s sobno slo1, pa 2, pa tv3, pop, a, p vse hrvate.Vendar pa smo pred Tv zelo malo, ze zaradi otrok, ki tako nimajo obstanka.Pa se sama sranja vrtijo , od risank dalje, kjer so sami monstrumi , pa carovnice…Kje so casi nase mladosti, ko so vrteli Tom in Jery, pa Grbavka cc …Vec imas, tezje se odlocis, kaj bi gledal…preverjeno..
Lp MOjca