Kako moški manipulirajo z ženskami?
Zakonska posvetovalnica in ločitev pa nista prišli v poštev, ne?
Če ljudje niso srečni in imajo interes ostati v zakonu, ker se bojijo živeti sami, raje nič ne preberejo o problemu, ki ga imajo, raje ne grejo po strokovno pomoč, ki bi jim pomagala videti stvari v pravi luči,
ne zberejo informacij, ki so potrebne za odločitev….ker bi pri zbiranju informacij lahko ugotovili, da so slabiči, da iz sebičnih razlogov vztrajajo v nesrečnem zakonu….grozno ja.
Ena od mojih zadnjih simpatij je zgledal na prvi pogled človek, ki je odprt, ki vidi napake…svoje, napake drugih,….tak, s katerim se sploh da o čem pogovoriti se….da loči laž in resnico, pravico in krivico…
itak, da sem spet nabasala na psihopata, ki je že ob prvi odklonitvi seksa znorel in ni mogel razumeti, da če imaš bolnega otroka, ne moreš priti. Moj oče ima eno diagnozo od psihiatra, jaz si tud zmeraj izberem psihote….sheat.
To je lahko povsem utemeljeno. Vsa ta stroka v zakonskih zadevah lahko samo brca v noč. (ali v rit in glavo) dokler ne priznaš da nimaš pojma, da si nesposoben, brez začaja in volje, potem ti pa “pomagajo”. Samo Bog ti lahko pomaga, pa noben drug. Pa še to če imaš z njim čiste račune:)
Dokler imaš kanček volje se ne smeš dat nikomur, še najmanj strokovnjakom.
Mene pa “moti” splošno žensko mnenje, da je njihov moški z njimi zato, da mu perejo in likajo, pa kuhajo?
Samo njemu?
Jaz to počnem tudi zase, pa za otroke in seveda tudi njegove cunje zdraven-pa mu tega ne pišem v -.
Ker če ne bi mogla, znala, hotela-bi prevzel on ali bi nam to delala kaka pomočnica…
Poznam kar nekaj “zagrizenih” samcev (moških v 40-50 letih), ki so sami in imajo bolj pospravljeno, bolj zlikano, lepše oprano in celo ob nedeljah potico, torto ali samo biskvit!
Torej, kakor ONA hoče.
Opazujte ga, kaj zna postoriti sam, česa je bil navajen pri mami, za kaj ima čas, kaj mu leži;) -in naj ima potem svoje naloge. Seveda-tudi pomagati si je treba, da ne postane dolgočasno:)
Po moje manipulirajo moški z ženskami najbolj na lahko-s penisom:)
Tega ženske nimamo;) Za vse ostalo pa tako znamo najbolje poskrbet:P
hehehe
jaz mislim, da z romantiko. Velika večina žensk dobi mehka kolena, če začne moški šarmirat s kako poezijo, sladkimi besedami, komplimenti, romantična večerja (moški znajo to zelo lepo čez par ur ponoviti z drugo, potem pa se ob piru s kolegi še fajn nasmejat na ta račun)…. Potem bodo za takega deda naredile vse, dobesedno sužnje mu bodo za tistih par sladkih besed, ki jim jih bo namenil vsake toliko časa, da bodo lepo pridne.
ma, saj nekaj časa paše. ampak, če te ne zna prijet, kot pravi dedc … kaj ti bo vsa poezija, če je pa ne zna izvabit iz tvojega telesa.
Z mano ne more sz “romantiko”!
Tu mora biti, duhovno in fizično- poskrbeti za tisto kar dobro zna in zmore. Svoje sexualne želje in potrebe na primeren način in dovolj pogosto izpolniti in ne pozabiti, da so moje včasih malo drugačne.
Se znati obnašati n ne rohneti in biti primitiven, dati pobudo za kako luštno stvar ( izlet, druženje s prijatelji, koncert…),pokazati pristno željo po moji bližini a ne viseti na meni..pohvaliti, ko je kaj za pohvaliti, imeti kdaj iskrice in solzo v očeh ob izrednih dogotkih ( poroka, pogreb, diploma, nov avto…), spoštovati svoje in moje sorodnike a ne biti odvisen in pretirano navezan na njih…
No pa sem zmanipulirana!:))) pa me ne moti , če kdaj naredi kaj proti moji predstavi in volji.
Sigurno sem spustila še kako “manipulacijo”
:))))))))) Veš, kaj je še hujše – če sam napiše kao pesem!! Enkrat mi je gnjavil tak “sluzast” tip, jao..
Drugač pa kanček romantike paše, sicer pa nisem posebno romantičen tip, tak da moj ne more ubirati teh strun. Sem kar težka in se ne pustim tako hitro zmanipulirat (ali pa ne vem, da sem zmanipuliranan :)). Pa tudi jaz ne manipuliram z njim (saj se mi sploh ne posti:)), sem že v prejšnji temi napisala – to zame pomeni, da ne partnerja ne spoštuješ.
torej a ženska želi samo poroko in otroke? in moški želijo samo seks?
in kam potem spadam jst? a nisem ženska, ker se rada ljubim?
a je res tako malo žensk, ki uživajo v seksu in ga ne prakticirajo zgolj zato, ker manipulirajo, ker hočejo otroke, ker morajo dati, da bojo dobile tisto kar hočejo?
Jaz zase vem, da si seksa želim bolj kot večina moških. Sem se pač podvrgla prostovoljnemu celibatu, ampak to ničesar ne spremeni. In bolj kot otrok sem si želela ljubečega in trdnega partnerskega odnosa. Ki mi je bil obljubljen, dobila pa ga nisem. Vendar nikoli ne bi rekla … Izkoristil si me za seks, nisi pa mi dal tega, kar sem hotela. Kajti nikoli ne mislim, da me je kdorkoli izkoristil za seks. Moškemu lahko zamerim, če ne seksa z menoj. Ne morem mu zameriti, da je seksal z menoj. Tukaj ne gre za izkoriščanje, ampak za srček, ki zelo buba, če nekdo v njem spodbuja ljubezen, potem pa ga zavrže. Zame je to manipulacija. Tiste ženske, ki pa pravijo, da jih je nekdo izkoristil za seks, pa seks tako ali tako očitno uporabljajo kot plačilno sredstvo. Z njim si očitno nekaj kupujejo.