Najdi forum

Rabim res samo nasvet, brez obtoževnaj. Sem poročena in imam že dve leti ljubimca, ki je prav tako poročen. Imava se lepo, nihče ne trpi itd, ampak jaz že pol leta tuhtam kako končati najino vezo. Ne nič ni narobe, prav lepo nama je, ampak ne zdržim več tako naprej. Namreč če me slučajno kater dan ne pokliče pravočasno si že prestavljam, da me noče več itd. In tega imam dost in želim zaradi svojega ljubega miru vse skupaj končati. Razmišljam da bi mu poslala mejl, pred mojim dopustom, da si zamenjam številko, samo, da ne pride več v stik z menoj, oz. ne želim slišati njegovega odgovora na moj mejl. Kaj vi menite? Kako naj to izpeljem, predvsem, da bo zame čimmajn boleče. Še vedno ga imam zelo,zelo rada!!!

Pozdravljena!

Glede na to, da sta že dve leti ljubimca (kar ni tako malo) in najbrž so čustva obojestranska bi ti predlagala da se skupaj pogovorita o tem kako naprej, ker to, da bi mu poslala mail in kar tako zaključila se mi ne zdi fer, ker v tem sta vidva oba in ne samo on.Moraš se vprašat kako se bo tudi on ob tem počutil ko mu boš povedala da je konec in pomoje je najbolj boleče za drugega, da mu napišeš ”konec” na mail in potem več ne odgovarjaš na to kar on nazaj komentira, si menjaš številko tako da ne more priti v stik s tabo…Bo pa vsekakor boleča prekinitev, če praviš, da ga imaš zelo zelo rada.Kaj pa o tem, da bi se oba ločila in potem bila skupaj sta mogoče razmišljala?pač to sme napisala zaradi tega, ker praviš, da vama je skupaj super in več kot očitno je, da s svojima zakonoma nista zadovoljna, če ne nebi bila ljubimca…vsaj pomoje.Kakorkoli se boš odločila ti predlagam, da če si že šla v to, da tudi greš ven iz tega kot odrasla ženska in ne kot neka strahopetka z enim mailom narediš konec.Povej mu zakaj si se tako odločila, kakšni so tvoji občutki itd…verjemi, to je res dosti boljša varianta kot pa da se ga odkrižaš z eni mailom.V končni fazi je tudi on človek in mu ne bo vseeno da greš od njega.

lp, mikimiska

Če si se gdaj vprašala kako bi bolelo tvog muža če bi zvedel ,oz. kako ga bo bolelo ko bo zvedel? Če je v tebi kanček poštenja in vesti se boš morala resno pogovoriti sama sabo. Enako sedaj bežiš da bi Na ta način “oprala svojo vest”. To ni pošteno do ljudi ki so ob tebi . Lp

Odloči se,kaj zdaj res hočeš.Dokončno z ljubimcem finito ali se iti naprej doma zakon.Lahko pa tudi skombiniraš kako drugače.Ker ne vem,kakšna je situacija doma,še mogoče obstaja kakšna druga možnost.

Veliko vas je vpletenih (2×2) in verjetno otroci.Premisli kako boš izpeljala situacijo,da ne bo “grmenja”.
Končaj pa tako,kot se spodobi in ne kot kakšna zrela najstnica.Tudi njemu si dolžna pojasnilo,ker dve leti je doba,ko se je tudi on v tem času navezal na tebe in si zasluži,da poveš,zakaj si se tako odločila.
In prav jen tako,da si nalijete čistega vina!

Za primer ti napišem del svoje zgodbe. V začetku zakona sn bla ful frajerka (moč v zvezi ima tisti, ki mu je manj mar za zvezo) in sem možu dostikrat rekla: Kdo si ti meni, tujec! Pa mislim, da bolj v šali kot zares. Dokler ni on meni enkrat rekel: Pa kdo si ti meni? Madonca, me je streznilo.
Kako bi se počutila, če bi tebe mož varal?

New Report

Close