Kako jo vprasati …
Yeah, I might be also a little conservative and romantic in these things. Mi je kar kul kar sta Valerija in ajaM napisale. No upam, da se bo tudi meni kmalu kaj takega zgodilo :)))))
Povab jo na večerjo in se prepusti dogodkom, po moje bodo besede spontano prihajale in boš videl, da bo tako najboljše.
Veliko sreče!
Staromodnost gor ali dol, mislim, da ce mislis resno, je prav, da jo vprasal, tako bo jasno razcisceno kaj pricakujeta oba. Ne bi bilo fajn, da bi si kdao npr. zidal gradove in mislil, da je resno, drugemu bi pa bilo npr. samo za avanturo. Ker ce ne vprasas, ne ves, potem pa lahko po nepotrebnem boli. Osebno ti lahko povem, da kadarkoli je kdo nacel to temo, je ni slucajno in sem bila zelo vesela tega vprasanja, saj sem potem tudi jaz vedela, da on misli resno. Saj ne mores nic izgubiti, le pridobis, najhujsa od vsega je mislim, negotovost. Good luck.
Kako jo vprašat? … Hm … z mojim dragim sva bila skupaj že tri mesece … ko se je en večer dal na kolena in me vprašal, če bi bila njegova punca :)))))))) .. tko da je blo uradno :))))))))))))))))))))))))
Lp, Bgv
A je pokleknil z vrtnico med zobmi?
Globok pogled v oči odpre dilemo več kot tisočih besed.
Ne … samo pokleknil je … pred vsemi njegovimi prijatelji … in me prosil .. .če bi bila njegova punca … :)))))))))))))))))
Lp, Bgv
gres z njo na pijaco jo primes za roke, potem poljubis, pa gresta kam na samo v naravo potem se z njo ljubis (sexas) in ko je vsega tega konec jo vprasas ce bi hodila s tabo:)))
simpl a:)
he he
Ti si pa najprej začudeno pogledala, malo zaničljivo pihnila, pogledala zamišljeno vstran, si pogladila lase….ter ga na koncu milostno pogledala in dahnila: da…In on je bil tako happy, da je cel večer vsem plačeval pijačo..
:)))))))))))))))))))))))))) Hm … no ja … ni blo glih tako … Najprej sem res začudeno pogledala, potem so mi prišle solze v oči in sem ga objela ter ga poljubila … in mu rekla … seveda … da … :))))))) … Nobenemu pa ni plačeval pijače … ker je bilo že konec večera in smo se vračali domov … Bila je ena 3 ura zjutraj :))))))))))
Lp, Bgv
Uh..pol je bil tako pijan, revež, da te je prosil?:-))))))))))))))))))
Sej mu ni za zamerit…
Sorry Bgv?
Ne, ko nehata sexati jo vpraša kako ji je ime, šele potem, če bi hodila?
to se je tudi že meni zgodilo, da sva že kaj počela, preden sva spregovorila! to se mi zdi noro!
Hudooooooooooo, preveč za Smrkčev srček?????????
zakaj si pa pol počela če je noro?
zdelo se mi je noro dobr! Saj so brezveze besede, če veš za kaj gre!
kako bi se ti ocenila kot sexualna osebnost.
v smislu potrebe.
hladna, potrebna ali noro potrebna?
če je preveč intimno za na forum odgovori na mail
l.p.
normalna-potrebna, ampak se že cel lajf neki držim nazaj, tako da delujem hladna!
katarina je pisal/pisala:
>
> to se je tudi že meni zgodilo, da sva že kaj počela, preden
> sva spregovorila! to se mi zdi noro!
Meni pa neodgovorno.
Forum je zaprt za komentiranje.