Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Kako jo vprasati …

Kako jo vprasati …

Ok. Stvar je taka. Ena deklca mi je zlo prirasla k srcu zadnje case. Sej poznava se ze zlo dolgo, sva bla sosolca 4 leta pa to, ampak sele tko k sva bla ene parkrat kar tko skupi izven sole, sem ugotovu kako je v bistvu fejst punca. No ona za tole moje mnenje namrec ze ve, da mi je full vsec in da mi je full vredu. Zdej bi pa jst rabu mal pomoci od vas forumovci. Kako bi jo vprasal, ce bi hodila z mano. Glih, da bi ji rekel: “A bi hodila z mano?” ni glih najbols ideja. Pa me zanima kako bi jo drgace vprasal. Nekak simpaticno vprasanje iscem pa to. Hvala lepa vsem, ki mi bojo odgovoril na tole. LP

A to se se vedno sprasuje? :)) ahm, ja saj ce hodita ven, ce se lubckata, ce sexata potem v bistvu hodita, ce pa ne potem pa pojdi v tem vrstnem redu :))!!

lp ajs

Lepo ti je povedal 🙂

Lp,
Dejan

Jst bi ti pa rekla da jo večkrat povabi ven, se čimveč pogovarjaj z njo…sčasoma bosta prešla v bolj intimne debate in mogoče bo tudi ona tebi kaj nakazala…in tako ji boš lažje povedal da ti je všeč…no sej ko enkrat izrečeš te besede, pol hitro zveš na čem si :))

Po mojem boš že prej vedel, pri čem si. Povabi jo še kdaj ven, če se bo razveselila tvojega povabila in bo privolila, potem je to znak, da si ji všeč. Pa ne jo potem kar takoj napast… lepo počasi, pa bo šlo. :))

veliko sreče in veliko ljubezni ti želim

Ohoj Aljaz,

moški lahko takoj pove ženski, da jo ljubi, če tega ne more potem je vrjetn z njim kaj narobe…No z mano ni nč narobe, a vseen mi besedici “Ljubim te!” gredo presneto težko z jezika. Pa vndarle jih tud jst kdaj izrecem, le da je takrat stvar zame zelo resna:) Par dni nazaj je tako sporocilo dobil od mene en fant ampak kaj, ko so pa vsi drugi moski tok neresni, seveda ni mogel razumeti za kaj gre…

lp, Cupa-cups

Nothing makes things easier than a simple question! Ker če ni nobenega dogovora, potem tudi ne moreš ničesar pričakovati in nisi k ničemur zavezan in to je potem v resnici en velik nič. Lahko sam sebi lažeš, da imata zvezo, da se boljše počutiš, samo v resnici nimaš nič. Ker tudi če se s tabo ljubčka, to res še nič ne pomeni. Saj se lahko ljubčka vendar tudi z drugimi. Slej ali prej jo boš moral vprašati. Lepo jo vprašaj, če bi bila tvoja punca, pa konec. Sigurno bo samo vesela!
Je pa še ena varjanta. Povabi jo na tak očiten dejt in če bo privolila in če bo šlo vse ok, potem na koncu vprašaj, če to pomeni, da sta sedaj skupaj.

Vprasaj jo:

A bi bla ti moja?

A si kej moja?

No, pa velik srece in poguma!!

Ne nasedaj tistim, ki ti pravijo, da je to tko staromodno in da se definitivno ne sprašuje več, pa da boš že vedu, ko bota sexala… Tko se dela z nekom, s katerim hočemo avanturo, ne pa z nekom, s katerim želimo pristno zvezo. Vprašaj preprosto in brez kompliciranja. Zelo si mi všeč. Ali bi bila skupaj?

Še nekajkrat pejt z njo ven,podari ji kako rožo potem pa itak pride samo od sebe!Jaz sem stara 26 let pa me še nobeden ni vprašu če bi z njim hodila!Če sta za skupi bo to prišlo samo od sebe!!!!

Sara, a bi hodila z menoj?

Ne se hecat s takimi A bi ti hodla z mano? Pa to smo delal v 5 razredu OS in se pol za rokce drzal. Zakaj sploh taksna vprasanja? Povabis jo ven na pijaco, v kino, zurat, kwapavemkam in ko se zastekata sam cakas, na en tak cist navaden trenutek in takrat jo poljubis, vecje presenecenje vecji uzitek (pod pogojem, da cutis vibracije, ne pa da tam rines v tri dni:)). Veliko boljse kot pa A bi bla ti kaj moja? In ona rece ja in reces vredu, a zdej te pa lahko poljubim pa rece ja, a lahko greva sexat?

:)))))))))))))))))

Globok pogled v oči pove več kot tisoč besed…

No ja, jaz se strinjam z Valerijinim in ajaMinim pristopom. Očitno smo bolj konzervativni:). Jaz bi ji (tej punci, ki bi mi bila všeč) rekel: všeč si mi, lepo mi je v tvoji družbi in še z vprašajočim pogledom dodal: rad bi bil s teboj. Zdi se mi, da je tak, direkten, pritop najbolj iskren.
Lahko jo tut takoj položiš, samo menim da to, da sta se posexala še ne pomeni, da bi potem ona bila tvoja punca.

neumesno- ampak- včeraj sem te vidla v mestu! Bye

Mislil sem glede na starost, ker to vprasanje je precej osnovnošolsko. Ni fora da vprasas in pol ona rece ja in sta skupaj, ampak se mora to razvit, ce hoces kaj resnega. Z eno si ker ti je ona kul v vseh pogledih (in ne samo vsec na zunaj) ne pa ker si jo direkt vprasal ce bi hodila s tabo in je rekla ja.

lp ajs

:))))))))))

:))) koncno en k steka

lp ajs

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close