Najdi forum

Na fb imam že nekaj časa eno punco. Ne spomnem se točno, kako sem jo dodal… dolgo časa ni nič objavljala, zato sem nanjo nekako pozabil.  Iz pogovora vidim, da sem se ji predstavil in ona se mi je zahvalila, ker sem jo dodal. Več kot to nisva bila v kontaktu. Pred kratkim je začela pogosteje objavljati in moram rečt, da je videti kar simpatična. Ogromno slik ima skupaj s prijateljicami. Če slučajno ni isto-spolno usmerjena, potem dam roko v ogenj, da je samska.

Verjamem, da ji je pisalo že vsaj 100 tipov. Ampak to mene ne rabi zanimat. Saj tudi če bi jo srečal v živo, o tem ne razmišljaš – probaš ali greš dalje. Verjetno nimam šanse, ker bi sicer ona že navezala stik, lahko pa da čaka na prvi korak in ga ni pripravljena narediti. Dokler ne probam, lahko samo ugibam… Lahko da bom še en “dosadan” tip in me bo poslala v K*… lahko pa da bo izpadlo v redu.

Da zapečatim vprašanja, jo nameravam povabit na kavo. Je boljše vse karte položiti na mizo in jo direktno vprašati, če je za? Ali naj se prej z nekimi vprašanji smukam kot maček okoli vrele kaše in upam, da se me ne bo naveličala, ker ne preidem k bistvu?

90% sem, da me bo po hitrem postopku odpikala (bi bilo prelepo z njo pristati na kavi), ampak treba je probat. Še pri vsakem razmerju je nekdo moral probat. Kako naj to izpeljem? Ženska mnenja so dobrodošla.

New Report

Close