Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost Kako ji povedati da jo ljubim?

Kako ji povedati da jo ljubim?

Sem star 13 let in sm zalublen v eno punco kaki 2 leti. Si izposoja stvari pri pouku kar mi je vsec. Zaprosil sem jo za ples včasih je dobre volje včasih pa slabe pa ne morem pogovora zacet pa drgac ga tut ne pelam gladko. Kako naj vem kaj čuti do mene. Ali ji naj povem. Strah me je zavrnitve saj smo skupaj v šoli se 1 leto. Ne vem kaj. Obupno prosim za pomoč … Aja pa riše mi tut kake rožice v zvezek mimogrede… Kaj naj?
lp anonimuous

Anonimni, glede punc moraš vedet da smo preproste a hkrati zapletene. Ponavadi če te zanima ali je punca vate, moraš gledati njene bff kajti ona te nebo pogosto gledala, gledale te bodo one in ji o use poročale,.. Vendar ker je tvoja prijateljica je to malo težje ugotoviti, ali si ji ušeč. Sama se veliko družim s fanti in rišem v zveske, se crtam na kolenih, me nnosijo, pa tudi kakšnega lupčka na lice si damo, a meni to ne pomeni nič več kot prijateljstvo… Ko pa mi je biu moj prijatelj ušeč sm se do njega obnašala kot do vseh drugih, da nebi slučajno kaj poposumil in bi se naše prijateljstvo končalo…
Tako da vsaka punca je drugačna in drugače kaže in skriva čustva, tako da se bojim da definicija za tvoj nasvet ne obstaja, kajti ljubezni so drugačne

Sicer je strah pred zavrnitvijo normalen a kar potrebuješ je nekaj osnov o zmenkih in odnosih, da ne boš kljukec izpadel. Poskusi dobiti kvalitetne-praktične nasvete, npr. Kako osvojiti punco?

Najprej jo povabi na pijačo .
Vendar če bo Katarina zato se lepo napravita ter pojdita skupaj na pijačo .
Ko se bosta nekaj casa pogovarjala jo prosiš za prvi poljubček .
Ko se ti bo Katarina nasmehnila ali stisnila v objem pomeni da je vate zaljubljena .

Pozdravljeni, sem v osmem razredu in mi je všeč ena punca iz devetega razreda.Js mislim, da sem tudi jaz njej všeč pa ji neupam povedat ker sva dobra prijatla in je nebi rad zgubiu.

Že vnaprej se zahvaljujem.
PS nemorem več živet tako js jo hočem.

Naj prej moraš Katarino povabiti na pijačo ter jo vprašati zakaj je tako lepa .
Vendar če ti Katarina odgovori da je zaljubljena vate da se rihta da jo bi prosil za prvi poljub na lice .
Takrat jo nezno poljubi na usnice ter ji popravici povej da si vanjo zaljubljenj že od prvega dne ko sta se spoznala .

Če srečaš kakšno dekle ki ti je všeč jo prosiš za prvi zmenek .
Vendar če je dekle zelo lepa ter se ti smeji ji rečeš da ti je zelo vesč ter da si jo ne moreš nehati ogledovati da je tako lepa .
Ko se dekle stisne k tebi v objem jo poljubi .

Lep pozdrav jaz sem v eno pun6co kako ji naj povem da jo ljubim no nevem kako sploh naj zacnem

No hodiva skupaj v glasbeno solo je zelo lepa mislim pa da je tudi ona vame ko gledam za njo in me opazi se mi vedno nasmeji pa njne prijateljice so mi povadale tudi da je ona v mene ampak mene je zelo strah povedati njej ampak jo tako zelo ljubim da ne morem nehati misliti nanjo prosim za pomoc hvala ze v naprej

Lahko ji napiss ks sms, pa da se zacneta tko mal zgovarjat, pol jo pa povab na ksno pjaco in ce sta si oba vsec se bo vse raspletl kr samo od sebe. Sam mors pa narest pru korak.

Kako naj pridem do njene telefonske hvala za odgovor

Sej ma mogoce tu fb, pa se najprej tm mal zgovarjata pol jo pa pross se za telefonsko.
Vem, da je ful tezko narest pru korak, sam se mors kr mal prsilt in pol pa kr gre haha

Bom naredu hvala

Dober vecer rekeo sem ji sva se lepo pogovorila malo me je bilo sram a je ze slo zdaj je rekla da so vred z mano v njo zaljubljenih se stirje fanti do jutri se odloci ampak rekla je da sem ji jaz zelo vsec hvala lahko noc jutri napisem kako se je izteklo

In kako se je razteklo?
Upam, da ste sli skupaj (tako kot jaz) kljunckati se v 5
Če se kljunčkaš je tako lep občutek, najlepši
Ti ji raje reči da ti je zelo všeč, da zna lepo igrati npr. Klavir
Deli ji majhne komplimente jaz sem npr. Moji rekel da ima lep modrc
Poljub pa bo kr naenkrt prsu

Hodim v četrti razred osnovne šole všeč mi je pa punca iz 6.razreda nrvem kako naj ji povem da jo ljubim? Hvala za vse odgovore

Jst pa imam podoben problem…men je všeč moja sošolka pa se ji tega neupam povedat danes po šoli pa ji je nekdo drug to povedal zdaj pa ko je šla domov pa me je veliko gledala pa bila čisto tiha zanima me kaj to pomeni

[iJa jaz mam tud en tk problem. Vsec mi je ena ki je z mano trenirala baskt. Zaj pa sm jaz nehu, ona pa je ze prej sla trenirat v drug klub. Pa menima se full po fb pa snepi pa to, ampak se skoro nic ne vidima. Ce se je to 1krat al pa 2krat na mesec
Pa res mi je ze od zacetka odkar jo poznam full vsec pa res sm full zaljubljen v njo. Ke je to ok, ce boma sla naslednic ven na sladoled recimo pa ji te povem vse kar cutim do nje…al bi kdo kak drugace naredo?
Plis helpajte[/i]

Js pa sm star12 pa sm sosolko uprasu pa me je zavrlna:(a mislite da mam se kaj moznosti?

Men je bla punca enako vsec kakor tebi, najprej bi povedal da obcudujem da si se tako zaupal in da si skoraj prebolel zelo hudo bolezen. Upam da ce ze meni ni uspelo da bo vsaj tebi. Pc za valentinovo sem ji napisal pesem, kupil bombonjero in rože, ce zelis punci povedati da ti je vsec jo npr pelji v park ce lahko, ce pa si se vedno v bolnisnici se probaj dogovoriti ce bi lahko bila malo casa sama. Ne ji povedati direktno ker se lahko prestrasi, povej npr. Ej ful si mi faj kot prijateljica ampak misli da do tebe cutim neki vec. To so samo nasveti ce zelis punco navdusiti je najbolje da ji pove kar cutis ampak po ovinki. Zagotovo bo obcudovala da si skoraj premagal bolezen za katero ni zdravila kar je zate dodaten bonu. Upam da sem ti pomagal pa sry ce sem se kje zatipkal pa drzim pesti da ti bo uspelo. Srecno Kristjan😅😀💪🖒

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close