Kako je pri vas? Prosim vpišite!
1. Ali imate pri vas shrambo in če da – ali je to ločen prostor?
nimamo, pa bi nam prišla prav
2. Kje shranjujete brisače – dobila sem pomislek, da kopalnica ni nujno idealen prostor.
v kopalnici, tiste za na plažo pa v boksu poleg postelje, skupaj s posteljnino
3. Pa spodnje perilo – ga shranjujete v spalnici, kopalnici ali grderobah – kaj bi bilo vam najbolj praktično?
najboljše je kar v kopalnici, ker se tam preoblačimo
4. Tisti, ki imate hišo: klet da ali ne? In če da, pod celo hišo ali le za shranjevanje živil…
odvisno od terena. mi imamo hišo na ravnini in je pritličje v bistvu klet in je taka klet čisto brez zveze, ker ni v zemlji, le stopnic imamo 16 več – mi smo na podstrešju in do nas vodi 32 stopnic. Je pa pametno imeti saj del podkleten, da spraviš noter živila (ozimnico), če imaš teren nagnjen, je kar pametna klet, na ravnini pa je to velik strošek.
5. Kuhinja ločeno ali ne?
je bolje ločena zaradi vonjav, zaradi občutka večjkega prostora pa je bolje en prostor z jedilnico – najboljše je, če obstaja možnost za kakšna drsna skrita vrata in imaš dve muhi na en mah
6. Starši – ločena kopalnica da ali ne? Koliko vam v resnici pride prav?
nimamo
7. Otroci po dva v sobi ali nujno ločeno?
imamo enega otroka in eno sobo – bolje, da ima vsak otok svojo sobo – po mojem niti ni nujno nevem kako veliko, ampak nekaj malega, da se lahko umiri v svojem delu – zame je idealno, da bi imela dva otroka skupni igralni prostor, potem pa vsek svoj spalni del, predeljen z vrati, ki so lahko odpreta, če otroka to želita
8. Še kakšen namig?
moja želja je življenje bez stopnic, garaža in kurilnica ločena od stanovanjskega dela, čim manj sten, in veliko, veliko sonca.
Več kot imaš prostora, bolj ga zapolniš s šaro – čim manj neuporabnih prostorov!!!
EvaP
1. Ali imate pri vas shrambo in če da – ali je to ločen prostor?
Nimamo shrambe
2. Kje shranjujete brisače – dobila sem pomislek, da kopalnica ni nujno idealen prostor.
Kar v kopalnici-je bolj priročno
3. Pa spodnje perilo – ga shranjujete v spalnici, kopalnici ali grderobah – kaj bi bilo vam najbolj praktično?
V spalnici
4. Tisti, ki imate hišo: klet da ali ne? In če da, pod celo hišo ali le za shranjevanje živil…
Živimo v stanovanju v bloku in imamo tudi klet, ki pa je ne uporabljamo za shranjevanje živil
5. Kuhinja ločeno ali ne?
Kuhinja je ločena
6. Starši – ločena kopalnica da ali ne? Koliko vam v resnici pride prav?
Nimamo ločene kopalnice
7. Otroci po dva v sobi ali nujno ločeno?
Zaradi prostorske stiske sta dva v sobi, sicer bi imala ločeno vsaj ko so starejši
8. Še kakšen namig?