Kako je pa pri vas?
Pa se nekaj Jelen. Nekoc se je Brit hvalil, da je prvi slovenec, ki se je porocil z anglesko cipo. No res ne vem kaj je tu kaj lepega, da bi se normalen clovek hvalil s tem. Dragi Brit to, da se je tvoja angleska kurba porocila z balkanskim idiotom pove vse o njej.
XXXx ti se motis ker nisi razumel kako sem uporabil te dve bosanske besede ki pridejo iz njihovih vicov .
Jas sem rekel tole na negativen nacin kar skratka pomeni da se ne maram vtikati med druge da
kar takole pridem kot en bosanec to je bil cilj tega izraza ..Drugace pa moj brat je celo zivljenje
izgubil in se posvetil sluzbi in strezbi moji materi vse dokler je bila zadosti zdrava da doma ostane ,
leta so pa tekla tudi za brata ki je pa imel 52 let ko je nasa mama umrla . pa je zares pozno da se
zdajle zeni . Posebno ce na dezeli zivis– po 35 letu je gotovo same locenke do 45 leta dobis ce v
glavnih mestih zivis ..Po 50 letu pa si hober samo za prekajeno meso in za obesanje na stresju .
Za mene pa vse vredu v Franciji imamo veliko izbire za dekleta edino kar moras vedeti –kaj ti
nemaras– Moja integracija med Françoze je bila ze kar hitra po 3 letih sem ze bil porocen z
normalno druzino .. Jas se nisem nigdar za nekega posebneza delal in smatram da sem imel sreco
da pridem v Francijo , Tu sem imel zares lepo in aktivno zivljenje .Seveda zmigat pa se je blo treba
ne cakat da mi suhe marelice kar same v usta padejo .. Vseskozi je polno ljudi ki imajo dlake na
dlani– ali pa se ne znajo znajti – ali pa se previsoko cenijo– in rajsi na socialno racunajo kot bi bilo
katero delo poceli ti pa nebojo nigdar in nikjer srecni …Ce pa se celi svet ne marajo se nebojo nikjer
v druzbo vkjucili …Brita jas osebno ne poznam vidim po teh forumih da ima negativno kritiko –je pa
sugurno nekje kaj razlogov vsak je mojster svojega zivljenja za njega se mi zdi da se slabo pocuti v
Angliji ..Ta po mojem mnenju ni tak roznata kot jo nekateri opisujejo …
Forum je zaprt za komentiranje.