Najdi forum

kako izgubiti maščobo

ne morem trditi, da sem debela. Sem pa tip ženske, ki se ji vse nabira okoli trebuha. Noge suhe, riti nič, trebuh pa v klobasah. (pri višini 170 imam 59 kg) Včeraj sem imela ginekološki pregled in ni mogla najti enega jajčnika. Pravi, da je preveč zamaščen.
Kako naj se znebim sala v trebušni votlini. Če hujšam, gre vse iz že itak presuhih (vizualno) nog in deske od riti. Trebuh ostaja isti. Gibam srednje veliko. Rada hodim v hrib (recimo 3x tedensko), pozimi manj, poleti, precej več.
Kakšna ideja?

več sexsat, predvsem ti zgoraj 🙂

Mogoče se hacaš, mogoče tudi ne. Mi lahko opišeš kako naj bi to pomagalo? Sexam drugače sorazmerno redno.

Za topit maščobo so potrebne kardio vaje – obremenitev, da je utrip konstantno na 60-70% max utripa (to si izračunaš glede na starost in seveda upoštevaš tudi kondicijo).

Zdej kaj pa tebi odgovarja, je pa drugo – tek, plavanje, hitra hoja, organizirana vadba, si dovolj disciplinirana, da delaš sama doma vsak dan oz vsaj 5x/teden?

Ne pa razmišljat o hujšanju kot rešitvi… Ker sam monj hrane pa mal gibanja, ni za vse dovolj. Sploh, ko govoriš da je maščoba na trebuhu, tam je najtežje stopit…

Spremeni način življenja, da bo šlo 😉

Ja, kardio vaje in zvečer ne jest ogljikovih hidratov. Zvečer samo in strogo beljakovine. Pa tudi sicer moraš omejiti uživanje recimo krompirja, polente, kruha.

Odreči se sladkorju, pecivu, …

Kako pa kaj hormoni?

http://www.eva.si/Zdravje-in-prehrana/Zdravje/Debelost-in-hormoni.html

Še ena taka tule,se priporočam za nasvet,ker tole je obup. Trebušnjaki? Vem,da krepijo mišice,pa vseeno? Kaj pomagajo?

Tek odlično in hitro topi maščobo. Enako tudi hoja v kak strm hrib. Vpiši se na aerobiko (od pilatesa in joge ne bo kaj dosti učinka) ali kakšno drugo zelo energično vdabo.
Samo od trebušnjakov se maščoba sigurno ne bo stopila.

Hrana: čim manj sladkarij. Namestoo belega sladkorja uporabljati tisti čisto temni, nerafinirani. Glede kruha ni res, da vsak kruh redi. Rženi in polnozrnati kruh sta zelo zdrava in ne redita. Zamenjajte tudi navadne makarone s polnozrnatimi in podobno. Ne smete se preveč odreči ogljikovim hidratom, ker se vam bo to hitro poznalo na zdravju, predvsem psihičnem, ampak le zamenjajte bele stvari s polnozrnatimi. Za zajtrk recimo navadne ovsene kosmiče z navadnim jogurtom, ali na ržen kruh namazan med.

New Report

Close