Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Spolnost Mladi, ljubezen in spolnost kako izbrati spol bodočemu otroku

kako izbrati spol bodočemu otroku

Delno so strokovnjaki že prišli do nekaterih znanstvenih ugotovitev tudi glede vpliva na spol otroka še pred spočetjem. Če pride do spolnih odnosov med ali tik pred zorenjem jajčeca, obstaja večja verjetnost za spočetje moškega spola. Več možnosti za rojstvo deklice pa je, če spolni odnosi potekajo dva ali tri dni pred zorenjem jajčeca. Semenčice X lahko preživijo dva ali tri dni, semenčice Y pa se le redko ohranijo dlje kot 24 ur. Pomembno vlogo pri določanju spola bodočemu bitju ima tudi spolni vrhunec ženske, ker povzroči močnejše izločanje lužnate raztopine. Kako pa je s tistimi ženskami, ki tega nikoli ne doživijo? (po izračunih naj bi jih bilo približno 40%)? Sprijaznijo naj se z dokaj skromno možnostjo, da bi rodile sina. Obstajajo pa še druge okoliščine, ki vplivajo na obilnejše izločanje lužnate snovi oziroma najugodnejše pogoje za rojstvo dečka. To je spolna vzdržnost med mesečno krvavitvijo ter še najmanj teden dni po njej. Pri večini žensk pride v tem času do zorenja spolne celice. In še nekaj: moški s šibkim izlivom imajo ponavadi hčer, tisti z močnejšim pa sina. Vzdržnost v spolnem življenju nekaj dni po mesečni krvavitvi je zato potrebna tudi moškemu. S tem se mu poveča količina semenčic in s tem tudi večja možnost za rojstvo sina. Na osnovi takšnih opažanj sta se uveljavila dokaj preprosta in zanesljiva načina. Njun zagovornik Shettles seveda ne more čisto zanesljivo zagotoviti, da se bosta obnesla vsakokrat. Vseeno pa trdi, da sta načina enostavna in nenevarna tako materi kot malemu bitju. Opazovanja so pokazala 80% uspeh. Če pa se zakonski par dosledno drži omenjenih napotkov, se ta odstotek zviša na 85% ali celo na 90%. Vsi tako rojeni otroci so bili zdravi.

Nasveti za načrtovanje deklice so torej:
-Zakonca naj se vzdržita spolnih odnosov dva ali tri dni pred zorenjem ženske spolne celice. Predhodno je zato potrebno natanko ugotoviti dan, ko dozori jajčece.
-Pred spolnim odnosom naj si žena spere nožnico s kiselkasto raztopino (v ta namen lahko uporabi dve žlici kisa, razredčenega v litru vode) To napravi semenčice Y negibljive.
-Žena se mora izogniti spolnemu vrhuncu. Ta namreč poveča delež lužnosti.
-Pri spolnem odnosu naj si zakonca izbereta položaj, pri katerem sta z obrazom obrnjena drug proti drugemu. S tem se izogneta možnosti, da bi semenčice neposredno (mimo kiselkaste raztopine) prišle do ustja maternice.
-Ob izlivu naj spolni ud ne prodre globoko v nožnico. Razlog je njena kislist, skozi njo pa morajo semenčice na poti do maternice.
-Spolna zbližanja naj bodo vse do zorenja jajčeca pogosta. Redka vsebnost semenčic pomeni možnost več, da se bo rodila deklica.

Nasveti za načrtovanje dečka so potemtakem:
-Do spolnega odnosa naj pride čimbliže času zorenja ženske spolne celice.
-Pred spolnim odnosom naj si žena spere nožnico z raztopino jedilne sode (dve mali žlici sode na liter vode). Ta naj četrt ure ostane v nožnici in ne bo kiselkasta.
-Zelo zaželjeno je, da žena doživi vrhunec. Mož naj se potrudi, da ga doseže istočasno ali po njenem.
-Priporočljiv je spolni položaj, pri katerem je mož za ženo. To omogoča semenčicam, da čimbolj neposredno prodrejo v ustje maternice. Ta je zasičena z lužnato raztopino. Vse te okoliščine so zelo ugodne, da semenčice Y preživijo.
-Ob vrhuncu naj se mož potrudi s spolnim udom prodreti čim globlje in tako mu lahko uspe semenčice spraviti čim bližje ustju maternice.
-Potrebno je tudi obdobje vzdržnosti. Najbolje je prekiniti spolne odnose od začetka mesečne krvavitve do dneva zorenja jajčeca. S tem naj bi dosegli največjo vsebnost semenčic, kar je ugodna okoliščina za nastanek dedne zasnove XY(dečka).

Ehm … ja no … vse v redu in prav … samo tista vzdržnost med in po menstruaciji mi ne diši ravno najbolj … No … vsekakor je pa stvar full zanimiva … :))))

Lp, Bgv

Naravo pravilo: Punčke so najene počas in z užitkom, Fantki pa na hitr.

LP

Dejte no s takimi neumnostmi !?!
Dec spusti notr,pol pa kar je pa je !

hojla robi

dodajam tvojemu postu:

ali pa naj naju povabi,ne bova znala nehat ji razlagat, dokler……..

mogoče pa mlada gospodična misli, da se skozi usta da tudi zanositi

matr, me provocirajo, jest sm pa pridkan hotu bit…
no ja samo danes…..

čao frend

Škoda, ker odhajaš, jaz sem ravno prišla z dopusta, se še ne poznava, vidim pa da znaš kar popestrit tale forum.

Bože isuse, vsem se je strgalo… :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

A bi blo res treba delat celo znanost iz seksa?? Pol pa še ne bo ratal…

LP,

Lena

No, takole bom rekla: X in Y spermiji sicer določijo genetski spol otroka, ne pa tudi dejanskega. Če se namreč nepravilno tvori testosteron (t.j. moški spolni hormon) oz. je kaj narobe z vplivom tega hormona, se bo dojenček rodil kot deklica, imel bo vsaj zunanja ženska spolovila in ženski izgled, zaradi česar ga bodo tudi vzgajali kot deklicoin se bo obnašal kot deklica. Torej je spol otroka nemogoče določati vnaprej. Sej veste, včasih so mislili, da če ženska poje kakršne koli tablete (magari proti gripi), ki so roza barve, dobiš punčko, če pa katere koli modre (magari viagra), pa fantka. :))))

Pol bi mogla jaz met dva fanta ne pa dve punci.

Lala

opa, po čem pa to sklepaš? A vedno tako sexaš?

Naši recepti:
Kako praviti mušku decu

…. moje dame, pripremite se i pozovite Rođu, samouvereno prokomentarisa moj poznanik, verifikovani tvorac muške dece. Iz grupe, polučujno, glas prokomentarisa da su “majstori” za mušku decu daleko lošiji ljubavnici od onih koji imaju devojčice. Mada odgonetanje dileme, ko je bolji ljubavnik, nije tema našeg teksta, moguće rešenje se nameće samo – u fusnoti.

Dakle, da vidimo kako se u svetu i okolini prave muška deca.

U nekim našim krajevima govori se da muškarac, prilikom ejakulacije mora da drži zatvorena usta, jer će, u protivnom, “odgristi” penis budućem detetu, i, rodiće se – devojčica.

Daleko veću pripremu zahteva “pravljenje” muškog deteta, po receptu kotorskog zaleđa. Dakle, treba sačekati noć mladog meseca, pogasiti svetla, ženu položiti postrance, na desni bok. Muškarac treba da je zaskoči od pozadi, sve gledajući u mesec, onako “muški”, bez prethodnih nežnosti. Nema veze ako boli, ali tokom ljubavnog odnosa ni jedno od partnera ne sme da prozbori ni reč, niti pusti uzdah. I tako tri puta uzastopno.

Tibetanski medicinski tekstovi ističu da muški pol dolazi od preovladavanja muškog činioca, semena, i na sličan način, ženski pol nastaje usled preovladavanja ovuma. U prevodu bi se moglo reći: da će se roditi muško dete, ako je, tokom odnosa, muškarac bi strasniji, i obrnuto, rodiće se žensko ako je žena bila strastvenija.

Neke Tantre objašnjavaju da pol nerođenog deteta zavisi i od spoljašnjih okolnosti. Na primer, ako otac i majka opšte u prvoj polovini meseca (prve dve nedelje posle mladog meseca), postoji veća mogućnost da dete bude muško. Ako se začeće dogodi u drugoj polovini meseca, veća je mogućnost da dete bude žensko.

Takođe postoji metod koji se zasniva na parnim i neparnim danima lunarnog kalendara. Tako se 15. uzima kao pun mesec, a 30. bez meseca, začeće u neparnim danima (1, 3, 5…), povećava verovatnoću rođenja muškog deteta, dok začeće parnim danima (2, 4, 6…) povećava verovatnoću rođenja ženskog deteta.

Prema nekim sistemima astrologije elemenata, odlučujući uticaj na začetak muškog ili ženskog deteta imaju muški ili ženski vidovi godine, meseca ili dvanaest dnevnih kuća.

Taoisti garantuju 90% uspeha : za začeće muškog deteta polni odnos treba da bude kratak, a ejakulacija treba da se dogodi brzo, pre nego što žena dođe do orgazma. Muškarac mora da izvuče penis na pola, tačno pre ejakulacije. Muškarci sa preranom ejakulacijom češće “prave” mušku decu. Drugim rečima, ako je seksualna sposobnost muškarca slabija od sposobnosti njegove partnerke, on će uvek imati mušku decu. Ako je muškarac jači, bračni par će često imati žensku decu.

Mi, za sada, ovoliko.
Bilo bi interesantno čuti vas, vaše iskustvo i vaše “recepte”. Možda koji i upotrebimo.

jah, če spermiji pridejo v stik z jajčno celico točno takat ko spremeni membrano in je dovzetna za oploditev je večja možnost, da bo otrok moški. zakaj? ker spermij, ki nosi Y kromosom je načeloma lažji, ker ga je manj, zato je hitrejši. fotofiniš!

ne vem, meni je ta teorija ušeč

Našo pradedki so trdili, da se bo zanseljivo rodil deček, če bo moški med spolnim odnosom imel na nogah škornje.

Robi in ostali otročički – ne se delat preveč pametne, je namreč statistično dokazano, da ta teorija drži. Ker pa sem po naravi bolj skeptična in raje preverim, sem nekoč prav to vprašala tudi dr. Pušenjaka in je teorijo potrdil oziroma dejal, da se statistično res obnese – da je večja verjetnost, da tako dobimo željeni spol. Če boš pa še malo sam razmislil (in prelistal kak biološki učbenik), boš pa razumel, zakaj je tako!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close