Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom Kako ima folk nagravžno opremljena stanovanja

Kako ima folk nagravžno opremljena stanovanja

Najbrž si mislila tako opremo, hihihi_:=?*?=)!!!

http://www.nepremicnine.net/nepremicnine.html?id_regije=3&nep=2&posr=1&detail=5523685&pic=1659350.jpg%5B/quote%5D

OMG!!!!!!

Meni je pa zelo všeč Klinčijevo stanovanje:

[img]http://img.rtvslo.si/_up/upload/2011/10/28/64831481_dsc_0661.jpg[/img]

[img]http://img.rtvslo.si/_up/upload/2011/10/28/64831482_dsc_0664.jpg[/img]

[img]http://img.rtvslo.si/_up/upload/2011/10/28/64831483_dsc_0665.jpg[/img]

Meni je pa tak stil ful grd, tako hladno deluje kot da si v bolnici. Ne bi mogla živet v taki opremi. Meni je všeč topel in domač stil.[/quote]

Enako. Tud če bi mi kdo šenkal, ne bi živel v tem. Mora bit sicer svetlo, a pisano, pa mal nametano, tud mal kiča lahko, predvsem pa komot in praktično. Pa neko osebno noto mora met.

Meni je pa tak stil ful grd, tako hladno deluje kot da si v bolnici. Ne bi mogla živet v taki opremi. Meni je všeč topel in domač stil.[/quote]

Enako. Tud če bi mi kdo šenkal, ne bi živel v tem. Mora bit sicer svetlo, a pisano, pa mal nametano, tud mal kiča lahko, predvsem pa komot in praktično. Pa neko osebno noto mora met.[/quote]

Enako. Mi ni všeč, stanovanje mora imeti malce domačnosti in barvitosti.

Enako. Tud če bi mi kdo šenkal, ne bi živel v tem. Mora bit sicer svetlo, a pisano, pa mal nametano, tud mal kiča lahko, predvsem pa komot in praktično. Pa neko osebno noto mora met.[/quote]

Enako. Mi ni všeč, stanovanje mora imeti malce domačnosti in barvitosti.[/quote]

pa a ne vidite, da ima tale pač premalo pohištva,saj ne gre za stil.:))))))

Se prav sekiram, ko ste vse spljuvale minimalisticni stil, ker ravno taka je moja bajta. Sivo-belo-rdeca. Grem takoj zamenjat.:)

Ni treba menjat. Lahko se pa zamisliš nad svojo dolgočasnostjo…

Tudi jaz se najbolje počutim med veselimi (ne kričečimi) barvami. Ne maram belih sten, belega, sivega ali črnega pohištva, živo rdečih površin… Rada pa imam tople tone oranžne, rumene, zelene… in me nič ne moti, če komu moje stanovanje ni všeč, ker je pisano in pretežno s pohištvom in tlemi v barvah lesa (hrast, javor). Jaz se v takem najbolje počutim.

100 ljudi sto čudi, sem zadnjič gledala, v marsikatero stanovanje še stopila ne bi tako so nametane stvari, in vse umazano(bljak), so pa tudi zelo lepa in okusno opremljena stanovanja, in si mislim, tako bi pa tudi jaz imela.

Grem na večkrat mal pogledat, posebno, ko kaj prenavljamo in iščem idejo. Mi pa tista labaratorijska stanovanja in hiše niso všeč. Za moj dom si želim kaj več, občutek domačnosti, udobja, in..

Ja itak… da bodo prodali stanovanje bodo pa šli novo opremo kupovat, zato, da bo komu všeč… Ko sva prodajala najinega tudi ni bilo vse u nulo in najbolj moderno… Sicer po okusu mojega fanta, vse dokaj novo, ampak meni ni bilo všeč. Ampak on je dal za to vse kar je imel…

No in zdaj v novi hiši… je vse dokaj moderno, dokaj minimalistično ipd… (haha, sploh ker še ni nekaj pohištva :))) Ampak pozna se vsaka minimalna pikica, okna so aluminij in jih je sploh treba bolj pazit. Pa se vedno spomnim hiše od stare mame, kjer je bilo staro, ampak zelo negovano in ohranjeno pohištvo, vse čisto, domače – ampak smo jo prodali in jo ful pogrešam… Že takrat sem si v bistvu skoraj bolj želela it v njeno hišo kot v svojo novo… Pa nikoli nisem pomislila, da mi kaj ni všeč in da bi kaj spreminjala, to je bil moj dom kar nekaj let.

In eni ljudje pač nimajo denarja, so pa sicer prijazni, topli, prisrčni… Čeprav, ja, enim stvarem se pa jaz tudi kdaj smejim :))) Npr. plastičnim rožam in kvačkanim prtom :)) Čeprav sem vse od stare mame vzela za spomin, so sicer pospravljeni v škatlah.

Nisem sicer brala vseh komentarjev ampak…ko sem videla naslov objave…se POPOLNOMA strinjam. S partnerjem premišljujeva o svoji hiši in sva na nepremičnine.net gledala starejše hiše v prijetni okolici. Že zunanjost hiš je katstrofalna, ko pa vidiš interier…ja pa če bi se trudil, bi težko tako slabo opremil. Sploh ne vem, kje so ljudje to pohištvo kupili, tudi 20 let nazaj. To si se moral že prav potruditi, da si našel kaj tako neskladnega. Vse temno, deluje prašno (tepihi, zavese), temno rjave ploščice…povsod nad posteljo slika Kristusa ali križek (nimam nič proti ampak v vsaki hiši in sobi?) Mene to enostavno odbije. Skratka groza. Sva obupala in gledava samo še parcele oziroma parcele s tako staro hišo, ki jo pač porušiš in to je to. Tudi, če bi se odločila za že zgrajeno hišo in jo renovirala in opremila po svoje…ma misel na to, da so v njej živeli ljudje s takim okusom in tako neurejeno…ne morem.

pa dobr punce a vi kupujete stanovanje oz.hišo ali pohištvo noter????

ogledat in videti je treba objekt kot celoto, ki si jo sami prilagodimo svojim željam, kaj lahko spremenimo, če nam ni všeč, ne pa gledat kako ma folk opremljeno….to bomo itak vse ven zmetali, zato tud prodajalci ne pustijo noter vrednih stvari…

Kaj te briga, govoriti o estetiki je neolikano.

Meni so tudi všečne debele in zavaljene ženske.

Zakaj že ima to kaj veze s stanovanji?

New Report

Close