Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Prosti čas Gradimo, opremljamo in urejamo dom Kako ima folk nagravžno opremljena stanovanja

Kako ima folk nagravžno opremljena stanovanja

No ja…pa moram priznat, da imaš kar prav…..tud meni niso všeč, sedaj ko sem pogledala več kot 1 ;S:S:S

tole stanovanje deluje, kot da bi not postavili premajhno pohištvo za preveliko stanovanje. to je prvo. drugo pa je, da mi pohištvo ni všeč, ampak ok, to je čisto osebna zadeva

tale pogled na spodnji sliki je grozljiv

tole stanovanje deluje, kot da bi not postavili premajhno pohištvo za preveliko stanovanje. to je prvo. drugo pa je, da mi pohištvo ni všeč, ampak ok, to je čisto osebna zadeva

tale pogled na spodnji sliki je grozljiv[/quote]

Bi rekla, da je tole stanovanje samo iz nekih čudnih perspektiv fotografirano in da v resnici ni stanovanje tako ogromno, pohištvo pa čist majceno in v nekih oddaljenih kotih.

To maš ti tak filter 🙂

No ja, ampak vsaj vidiš, da so za pohištvom dejansko stene …

To, da si ti merska enota za okus, itak vemo.

Ja pa ti ne razumeš, da je za lastnika tega stanovanja ta tepih zelo pomemben in je edina stvar v njegovem življenju ahem stanovanju, na katero je res ponosen kako dober nakup je opravil…

Meni je tudi zadnjič babica prinesla neko prastaro nakranclano jopico iz pamtiveka in to s takšno ljubeznijo in veseljem, da bo pa ona meni sedaj podarila svoj zaklad, da nisem imela srca ji rečt ne hvala…in sedaj se pač tista jopica potika nekje po omari jaz pa se grdo lažem, da jo čuvam za posebne priložnosti….:S:S:S:S grdo od mene …saj vem, da dom šla direkt v pekel.

Drugače pa jaz tudi ne razumem kako folk to prodaja stanovanja…jaz bi ga posspravila v NULO in čim manj pohištva da je na fotki…samo dobro…jaz itak nimam dosti pohištva, ker imam pač bolj takšen stil….

Meni pa gredo blazno na živce stanovanja, ki so slikana v temi, ko ni nobenega sonca in zgledajo kot neke totnkamre….

Če bom jaz kdaj prodajala stanovanje bom slikala kuhinjo in jedilnico zjutraj, ko je v njej sonca še in še, popoldan pa dnevno…;););)

Pa saj to je res neopremljeno stanovanje oz. so zadevo zasilno in začasno opremili s stvarmi iz garsonjere. Saj to ni minimalistični slog. Minimalistični slog ne pomeni nič ali majhno pohištvo, ki zgleda grdo v velikih prostorih. To je minimalistični slog, kar pa je daleč od tega, da bi bilo stanovanje prazno:

Pa saj to je res neopremljeno stanovanje oz. so zadevo zasilno in začasno opremili s stvarmi iz garsonjere. Saj to ni minimalistični slog. Minimalistični slog ne pomeni nič ali majhno pohištvo, ki zgleda grdo v velikih prostorih. To je minimalistični slog, kar pa je daleč od tega, da bi bilo stanovanje prazno:

[/quote]

Kdo je nalimal gor najino dnevno…hehe…no mi2 imava v dnevnem kotu samo en megalomanski kavč in pa LCD na steni, spodaj pa samo poličko za sprejemnike, drugo pa nič…

V spalnici pa na 35m2 samo posteljo, noče lučke in tv na tv mizici nekje ob steni…pa 2 regala ala http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/70053924/
pa moj navija še za omaro http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/S79894902/ , pa meni nekako ni do tega:S:S:S:S

Imava pa rumpl kamro (uradno garderobno sobo/pralnico) v kateri imava navlečeno kložje iz celega stanvanja…

To, da si ti merska enota za okus, itak vemo.[/quote]

To je pa najinteligentnejša pohvala do zdaj…hvala!!

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Pa kar se mene tiče tudi postelje ne bi rabla imet, ampak samo jogi na tleh, sam je moj totalno ponorel in privleko domov neko škripajujoče sranje, na katerem delam, da se ga čimprej rešim :P:P:P:P ;);););)

[/quote]

Ne razumem zakaj bi nekdo spraznil stanovanje in ga potem opremil z ” grdo opremo iz garsonjere”, če pa itak ve, da bo ta oprema letela ven z novim lastnikom.

ČE bi jaz kupovala stanovanje bi hotela imeti praznega.
Mogoče edino kuhinjo, če bi mi bila RES všeč – pa še to težko vrjetno.

V glavnem meni bi ga morali na lastne stroške spraznit v nulo…

Recimo še nimaš takoj keša za novo opremo, NOVO stanovnanje pač zasilno opremiš s stvarmi, ki si jih imel v garsonjeri. Saj jaz bi tudi hotela imeti prazno novo stanovanje, ampak če takoj ne bi imela denarja za pravo opremo in bi npr. kupovala “po delih” (najprej kuhinja, potem spalnica….), bi pač dnevno in jedilnico zasilno opremila s staro robo. Kaj tu ni jasno?

Če pa sam prodajaš tako stanovanje, pa najbrž daš not, kar imaš, če bi hotel kdo priti na “takoj vseljivo”. Če pa najboljši kupec noče opreme, jo pač vržeš ven. Lažje je vreči ven en mali kavč in mizo in stole kot pa celo stensko omaro in ogromno zastarelo sedežno.

Krnekino – ti pojasnim jaz zakaj nekateri tako uredijo stanovanja z borno opremo. Najprej živijo v teh stanovanjih, nato zgradijo hišo in se vanjo preselijo. Ker navadno ni veliko denarja, odnesejo boljše pohištvo s seboj, v staro stanovanje natrpajo par odrabljenih ali dobljenih ali zelo poceni kupljenih kosov pohištva in stanovanje oddajo. Potem ugotovijo, da rabijo denar in stanovanje željio prodati. Poznam veliko takih primerov, za najemnike pač ne kupujejo luksuznega pohištva, ker se najemnikov drži sloves, da s pohištvom ravnajo kot svinja z mehom. Zato je veliko stanovanj neokusno opremljenih, ker pač opremijo najnujnejše in za malo denarja.

Seveda pa vsi ljudje nimajo denarja niti za stanovanja v katerih živijo in pač tako je. Ko zdaj pomislim za nazaj, se primem za glavo kakšno stanovanje sem imela nekaj let!!! Pa kaj sem hotela?! Od bivšega partnerja sem se odselila zaradi nasilja, v tistem trenutku mi ni bilo do tega, da bi se kregala kaj je moje in kaj je njegovo, če sem želela odnesti celo kožo. K sreči sem podedovala dedkovo stanovanje, vendar je bilo pač opremljeno starinsko, saj se ga je opremljalo v letih 70 v prejšnjem stoletju, tega je pa 40 let!!! Tam sem prišla z nekaj gatami in praznim računom, ki ga je bivši partner (na račun skupnih financ) veselo praznil. Tako sem potrebovala kar nekaj let, da sem se postavila spet na noge, stanovanja nisem želela prodati in ko sem lahko, sem ga pač na novo, počasi, opremila po svojem okusu, predtem pa adaptirala.

Če bi tedaj želela prodati tisto stanovanje v stanju v kakršnem sem ga dobila, ga ne bi mogla niti pošteno sprazniti, kajti tudi za najet nekoga, ki bi mi stanovanje spraznil in odpeljal pohištvo, nisem imela denarja.

Tako pač je, eni nimajo okusa, eni nimajo denarja, eni se pač znajdejo v taki situaciji in jo rešujejo.

[/quote]
ma nemoj hehehe
ti mislis da jaz mislim da je tole minimalisticni slog?
lol bejba saj vemo da nisi ravno neumna, ni pa treba za glupe imet vseh ostalih. no.
sem samo replicirala da je stanovanje opremljeno obupno ker je ena pred mano dala to stanovanje kot primer dobro opremljenega.
gre pa za stanovanje ki se daje v najem in je cisto kristalno jasno zakaj je opremljeno tako kot je

Najbrž si mislila tako opremo, hihihi_:=?*?=)!!!

http://www.nepremicnine.net/nepremicnine.html?id_regije=3&nep=2&posr=1&detail=5523685&pic=1659350.jpg

Jaz bi toleeee:)), samo mi ravno nekaj € zmanjka:))))

http://www.nepremicnine.net/nepremicnine.html?id_regije=1&nep=2&posr=1&detail=5513821&pic=1612346.jpg

http://www.nepremicnine.net/nepremicnine.html?id_regije=1&nep=2&posr=1&detail=5538736&pic=1735846.jpg

uh, ta je še boljša!!!!!

Meni je pa tak stil ful grd, tako hladno deluje kot da si v bolnici. Ne bi mogla živet v taki opremi. Meni je všeč topel in domač stil.

To je isto kot če bi tebi nekdo rekel, kako grdega tipa imaš.

New Report

Close