kako hitro lahko dobim kartico – pika-zelena Mercator
Mercator se mi je glede zelene kartice full zameril.
Lansko leto, tik prej zacetkom julija (mislim, da je takrat rok, da izkoristis pike), smo ugotovili, da kartice nikjer ne najdemo, da smo jo zgubili. POtem smo jo preklicali in narocili novo, se zdaj je nismo dobili. Ob preklicu so nam v Mercatorju obljubili, da nam bodo neizkoriscene pike zaradi izgube prenesli na novo kartico.
… kartice po enem letu se ni, smo ze cisto obupali, da jo bomo dobili in sedaj hodimo k drugim trgovcem.
Pa ne mi rect, da naj jih se enkrat poklicemo. Smo jih klicali v roku enega meseca od preklica kartice in so rekli, da bo. Kje se je zadeva ustavila me prav nic ne zanima, ocitno le niso moji najboljsi sosedi.
Ce to zadnji post leti name, …
… nic nisem zoprna – povedala sem ti svojo izkusnjo z Mercatorjem.
Ocitno te pac ne zanima kolk znajo biti tudi oni “prijazni” do svojih kupcev. Pomembno je le to, da pridno hodimo k njim nakupovat, ne?
Zakaj pa potem postavljas vprasanja, ce noces, da ti ljudje povedo svoje izkusnje?
A sem sucajno kritizirala tvoj razlog zakaj rabis kartico? Samo povedala sem ti koliko casa mi cakamo na novo kartico, nic drugega.
Blah – se opravičujem, moj zadnji odgovor ni letel na tebe, ampak na MAP. Sem začela pisati ta odgovor, pa je malček zamotil in ko sem oddala, je bil tvoj že napisan in sem šele zdaj videla.
Mi je žal, da si tako razumela. Prav pa je, da si napisala tudi svojo plat zgodbe.
Torej Blah – se še enkrat opravičujem, ker je tako izpadlo, kot da tebi odgovarjam
Saj nic ne zamerim … vcasih pa tudi jaz zgubim zivce, ko berem kaj eni pisejo, ko odgovarjajo cisto mimo objavljene teme.
Ne spremljam se dolgo foruma, ampak vedno se najde kdo ali pa katera, ki daje neumestne pripombe ali pa kritizirajo vse, kar je napisano; najveckrat pa opazam, da se mnenja kresejo na teme: od tega kaj kupit npr. cevlje za otroke, ki so mogoce malo drazji, do tega koliko ima kdo place in koliko si privosci z njo.
Saj smo svobodna drzava, vsak ima pravico do svojega mnenja, ampak ni treba dajat v nic vsakega, ki razmislja drugace.
A nismo tako kulturni, da bi znali spostovat drugacno mnenje? Saj nikomur ni treba delat tako kot delajo drugace misleci. Vsak se odloci zase.
Mislim, da je forum namenjen izmenjavi razlicnih stalisc tako, da se o doloceni temi lahko lazje odlocis, ne pa kritiziranju objavljenih postov (kar se dostikrat dogaja). Fino je, da je forum anonimen. Ce nebi bil, bi verjetno negativci malo bolj premislili kaj objavljajo.
Sorry, ker sem se tudi jaz razpisala malo mimo teme. Ravno zato, ker se skoraj vedno najde kdo, ki odgovore pljuva, se ne odlocam pogosto, da bi kaj napisala.
LP
Mercator Pika- katerokoli se dobi v roku dveh do treh tednov. Za Mečkator jih izdeluje drugo podjetje tako, da je določena procedura potrebna in se ne da hitreje dobiti kartice.
Modro (gotovinsko kartico) se da naročiti preko telefona, interneta in pisno. Vse ostale samo preko pošte z natančno izpolnjeno vlogo. Ob izgubi kartice se kartice lahko zgolj prekliče po telefonu, da ne pride do zlorabe. Potem je potrebno poslati dopis za novo kartico (zelena, zlata in poslovna še pisni preklic lahko v iste dopisu).
Blah.. zelene kartice ne moreš naročiti preko telefona!!! Lahko jo zgolj prekličeš zaradi zlorab. Gre za kreditnoplačilno kartico kaj misliš, da se M ne bo zaščitil vsaj na neki način, da če pride do zlorabe si sama odgovorna?
lahko ti povem, da so čisto vsakemu, ki je poslal dopis z reklamacijo za koriščenje pik s konkretnim razlogom, odobrili prenos pik ali zneska v novo obdobje. Nikakor ti pa pik ne prenesejo sami od sebe in ne morejo ti prenesti pike na neobstoječo kartico.