Najdi forum

Naslovnica Forum Duševno zdravje in odnosi Arhiv Sociala Arhiv – Sociala Kako gledajo v Nemčiji, Švici, Avstriji na Slovence?

Kako gledajo v Nemčiji, Švici, Avstriji na Slovence?

Super, tud zdrava sm že 😉
[/quote]

Ma vem jaz zate, da si ti super i zdrava. Ali red je pitati, ili bi rekli drugačije, gentelmanski je pitati.
[/quote]

Itak 🙂

Ma vem jaz zate, da si ti super i zdrava. Ali red je pitati, ili bi rekli drugačije, gentelmanski je pitati.
[/quote]

Itak 🙂
[/quote]

Vem, da je to tvoja ura, ko greš približno spati, pa da se ne ponavljam z lahko noč in lepe sanje, ti danes napišem verz.

Doči ču ti nočas u san, na obraz ču ti staviti dlan, nežno ču te milovati po licu, neču pustiti suzu izdajnicu, poljubit ču te u snene oči i onda tiho nestati u noči.

Delaj in dokaži se doma , ne delaj iz sebe čefurke ! (v kolikor si pa že čefurka, pa čimprej pod pod noge.)

Se da tudi v Sloveniji zelo dobro živeti od svojega dela z nekaj malega iznajdljivosti.

Da te cefur poduci o materinscini: “v kolikor” je srbo-hrvatizem. Pravilno slovensko je “Ce” (c s stresico). 😉

Se pa strinjam s teboj. Celo vec: mislim, da bi bilo zelo na mestu, da bi se koncno zaceli zavedati, da je treba na prvem mestu skrbeti za samozadostnost Slovenije z vseh vidikov (pa najsi bomo to cefurji, ali kleni Slovenci).

Itak 🙂
[/quote]

Vem, da je to tvoja ura, ko greš približno spati, pa da se ne ponavljam z lahko noč in lepe sanje, ti danes napišem verz.

Doči ču ti nočas u san, na obraz ču ti staviti dlan, nežno ču te milovati po licu, neču pustiti suzu izdajnicu, poljubit ču te u snene oči i onda tiho nestati u noči.
[/quote]

Wau kolk lepo, podobne drugač večkrat od mojga dobivam 😉

Kako je če.furka, če lepo slovensk piše? Se prav da smo če.furji spet VSI tisti, ki nismo čistokrvni Slovenci, pa čeprav imamo Slovenijo za svojo. Ah, spet si me razočaral.
Drugač se pa z ostalim tvojim zapisom strinjam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close