Kako gledajo v Nemčiji, Švici, Avstriji na Slovence?
Super, tud zdrava sm že 😉
[/quote]
Ma vem jaz zate, da si ti super i zdrava. Ali red je pitati, ili bi rekli drugačije, gentelmanski je pitati.
[/quote]
Itak 🙂
Ma vem jaz zate, da si ti super i zdrava. Ali red je pitati, ili bi rekli drugačije, gentelmanski je pitati.
[/quote]
Itak 🙂
[/quote]
Vem, da je to tvoja ura, ko greš približno spati, pa da se ne ponavljam z lahko noč in lepe sanje, ti danes napišem verz.
Doči ču ti nočas u san, na obraz ču ti staviti dlan, nežno ču te milovati po licu, neču pustiti suzu izdajnicu, poljubit ču te u snene oči i onda tiho nestati u noči.
Delaj in dokaži se doma , ne delaj iz sebe čefurke ! (v kolikor si pa že čefurka, pa čimprej pod pod noge.)
Se da tudi v Sloveniji zelo dobro živeti od svojega dela z nekaj malega iznajdljivosti.
Da te cefur poduci o materinscini: “v kolikor” je srbo-hrvatizem. Pravilno slovensko je “Ce” (c s stresico). 😉
—
Se pa strinjam s teboj. Celo vec: mislim, da bi bilo zelo na mestu, da bi se koncno zaceli zavedati, da je treba na prvem mestu skrbeti za samozadostnost Slovenije z vseh vidikov (pa najsi bomo to cefurji, ali kleni Slovenci).
Itak 🙂
[/quote]
Vem, da je to tvoja ura, ko greš približno spati, pa da se ne ponavljam z lahko noč in lepe sanje, ti danes napišem verz.
Doči ču ti nočas u san, na obraz ču ti staviti dlan, nežno ču te milovati po licu, neču pustiti suzu izdajnicu, poljubit ču te u snene oči i onda tiho nestati u noči.
[/quote]
Wau kolk lepo, podobne drugač večkrat od mojga dobivam 😉
Forum je zaprt za komentiranje.