Kako ekonomsko kupovati hrano?
No, Angel, nič opravičevanja za firbčnost ;)) Veš, da radi klepetamo, pa povemo tudi, če moremo in znamo. Moral bi se ti jaz opravičiti, ker sem na brzino (ni bilo časa včeraj) odgovarjal. Z Štumpijem sepoznava preko foruma, pa po telefonu sva govorila, srečala se pa še nisva. Imena ti pa ne smem izdati. Upam, da bo tole prebral, pa on povedal ime 🙁 Ni pa Aleš.
Še me meče 🙂
Lep dan, Angel!
Jani
p.s na forumu Mladi o spolnosti in….. je kar nekaj besed bilo napisano o “štumpantelnu” :))
Vprašanje, na katerega še danes ne poznam odgovora.
V trgovino grem z listkom, ampak, če bi doma dopisala še vse ostalo kar sem kupila, bi morala dodati še enega.
Moj mož pa se stalno čudi, kako lahko za hrano toliko zapravim. Seveda, saj ima on na skrbi samo meso in vino (kakšen domač proizvod-nekajkrat na leto). Ostalo pa misli, da dobiš za drobiž.
Na koncu, ko pa zvečer odpre hladilnik (ki je skoraj vedno poln) nima kaj za v usta.
O raznih čistilih, krpah,kozmetiki…pa verjetno misli da je zastonj.
Lp. Iva.
He he he, saj sem nekam že napisal (ma ki pa vem ki tu je napisnu). Ne bi ponavljal, ampak, vse se je tako lepo nakladal eno na drugo, da lepše ne more biti. Da bi trajalo ;))))
Lep je dan, če nis’ zaspan, pa imaš prjatle in prjatl’ce ob stran’
Na zdej pa še pesnik, pa to niiiiireeeesssssssssssss.
Adijo, počas pospravljam kišto….. ah, ko bi….. ah neč. Lepo se imejte do jutri!
Jani!