Najdi forum

Kako ekonomsko kupovati hrano?

Evo mene. Frka z delom (tumač) Tel. mam spremenjeno, dobiš via, sam zdejle jo moram na brzino it.
Do jutri lep pozdrav!

Potem se pa tole ne tiče mene. Naj drugi povedo.

čau!

Me zanima…a se vidva poznata? Pa me zanima, če sem prav uganila da je pravo ime od “Štrumpanteljn-a” Aleš?
Angel

Pojdi na temo “strumpantl”, nekje med vrsticami ,tudi pravo ime piše !

1. – Ja
2. – Ne

Opravičiti se moram…
Najprej tebi Jani, ker sem preveč “firbčna”, potem pa še tvojemu frendu, ker sem ga preimenovala v nekaj, kar ni…se zgodi…
Obema pa iskreno želim lep dan še naprej…
Angel

No, Angel, nič opravičevanja za firbčnost ;)) Veš, da radi klepetamo, pa povemo tudi, če moremo in znamo. Moral bi se ti jaz opravičiti, ker sem na brzino (ni bilo časa včeraj) odgovarjal. Z Štumpijem sepoznava preko foruma, pa po telefonu sva govorila, srečala se pa še nisva. Imena ti pa ne smem izdati. Upam, da bo tole prebral, pa on povedal ime 🙁 Ni pa Aleš.

Še me meče 🙂

Lep dan, Angel!

Jani

p.s na forumu Mladi o spolnosti in….. je kar nekaj besed bilo napisano o “štumpantelnu” :))

Ti ! preveč mu pomagaš !
Res lepo !
Ciao “Štrumpantl”

Ah neč, neč! Pa še to Angel je ona, de boš obveščen :))

Lep dan! Še eno uro. Potem pa domov. Pa mogoče v LJ. Pa mogoče v BTC 🙂 Nikol’ ne veš!!

La la la, La la la lalalalalalalalalalal ;))))))))

You have may dial number! Zvrcni !
Čim prej to oddeli in prileti !
“Štrumpantl”

Vprašanje, na katerega še danes ne poznam odgovora.
V trgovino grem z listkom, ampak, če bi doma dopisala še vse ostalo kar sem kupila, bi morala dodati še enega.
Moj mož pa se stalno čudi, kako lahko za hrano toliko zapravim. Seveda, saj ima on na skrbi samo meso in vino (kakšen domač proizvod-nekajkrat na leto). Ostalo pa misli, da dobiš za drobiž.
Na koncu, ko pa zvečer odpre hladilnik (ki je skoraj vedno poln) nima kaj za v usta.
O raznih čistilih, krpah,kozmetiki…pa verjetno misli da je zastonj.
Lp. Iva.

Jani ti si pa res danes huuuuudoooo optimističen. Se ti je pa moglo nekaj zlo lepega že zjutraj zgodit…

Svetovna sta! Moram vaju pohvaliti…posebno ti, Jani si kot en fletkan sonček v temu turobnemu dnevu…bi si na moč želela, da tvoja dobra volja, ki jo seješ tudi med nas, ne mine…Ma, sem pogruntala eno novo besedo…fletkan sonček=Jani!
pozdrav
Angel

He, he, ampak morem prej piškot (cd) spečt’ ?? A lahko malo kasnej, pa pridem kuj? Ma hecam, hecam, veš da pridem. Zmejnenu!

Hojladrija, dra!

Varanta dve: boš pa fletkan piškotek! (joke!)
Angel

Angel si zastrupu !,kaj če bi še njo povabil v BTC !
“Štrumpantl”

He he he, saj sem nekam že napisal (ma ki pa vem ki tu je napisnu). Ne bi ponavljal, ampak, vse se je tako lepo nakladal eno na drugo, da lepše ne more biti. Da bi trajalo ;))))

Lep je dan, če nis’ zaspan, pa imaš prjatle in prjatl’ce ob stran’

Na zdej pa še pesnik, pa to niiiiireeeesssssssssssss.

Adijo, počas pospravljam kišto….. ah, ko bi….. ah neč. Lepo se imejte do jutri!

Jani!

No vidiš, pa te še kakšen mal v zadrego spravi, pa je dobre volje za cel koš…..
Se spomniš Angel, tisto o zardevanju, joj, spet se me loteva…… pomagajte no, mene bo raznesloooooooooooooooo

Adiiiijjjoooooooo do jutri!

Naka, sem pa že rajš’ sonček 😉

Se spomnim…tisto o zardevanju, pa vse prej in pol je bil dober dialog. Obljubim, ga bova ponovila! Nujno…
LP
Angel

New Report

Close