Najdi forum

Odgovor na objavo uporabnika
TrusT, 09.05.2013 ob 12:13

Lepo pozdrav!

Tudi jaz imam probleme s punco in bi rabil en dober nasvet kako jo pridobit nazaj.. Bila sva skupaj 1 leto in na enkrat se je popolnoma spremenila. Čez vikend je bila pri meni in je bilo vse super (nisva živela skupaj),v nedeljo zvečer je šla domov in sma se lepo pogovarjala celo noč, in še ponedeljek celi dan do 15:00 potem je morala it na pogrem, venda ko se je vrnila s pogreba je bila čisto druga oseba, nemorem vrjeti da se lahko človek v 1uri spremeni .. in sicer napisala mi je , da gre zdaj spat in se slišiva kot pač se, in takoj sem začutl da nekaj ni vredu, te jo vprašam kaj jo muči, odgovor je bil ‘”dobesedno ti'” , jo vprašam kaj sem ji naredil in mi odgovori da nič.. potem mi je povedala, da njej ni več za zvezo da bi rada bla sama, sicer nevem zakaj tako z lepega to prišlo mi ni niti najmanj jasno.. za njo sem naredil res veliko, vedno ji nudil ljubezen kolikor sem le lahko in znam, posvečal se ji vsaki dan.. in mene zdaj razžira to , ker ne vem tehtnega razloga za konec.. in rad bi jo seveda nazaj dobil, vse se pripravljen narediti.
hvala za pomoč in nasvet.

Dober dan! Tudi jaz imam probleme… Skupaj sva bila eno leto in čez noč me je pustila. Rekla je, da je šla s prijateljico (mojo sošolko) na pijačo in da ji je nekaj povedala a noče povedati kaj. Potem sem vprašal še sošolko ona pa me je prepričevala da se o meni sploh nista pogovarjali. Prosil sem jo nešteto krat naj mi pove ona pa je samo odgovarjala “pozabi me čim prej” in “nočem te več videti” še vedno jo imam izjemno rad in vedno sem ji to tudi kazal… Zdaj pa…? Prosim kakšnega “strokovnjaka” za nasvet

Dober dan! Tudi jaz imam probleme… Skupaj sva bila eno leto in čez noč me je pustila. Rekla je, da je šla s prijateljico (mojo sošolko) na pijačo in da ji je nekaj povedala a noče povedati kaj. Potem sem vprašal še sošolko ona pa me je prepričevala da se o meni sploh nista pogovarjali. Prosil sem jo nešteto krat naj mi pove ona pa je samo odgovarjala “pozabi me čim prej” in “nočem te več videti” še vedno jo imam izjemno rad in vedno sem ji to tudi kazal… Zdaj pa…? Prosim kakšnega “strokovnjaka” za nasvet

New Report

Close