Najdi forum

Star sem 60 let, zaradi težav s prostato mi je začela erekcija nagajati. Vendar imam občasno tudi aritmijo srca. Ker bi imel rad še kvalitetne spolne odnose z ženo bi si želel pribaviti viagro.

1. Pri svojem zdravniku je ne dobim ker imam težave z aritmijo.

2. Poleg tega bi se tudi želel izogniti opravljanju saj me v ZD vsi poznajo, ker pa vem da kljub zavezanosti k molčečnosti vse pride na dan, se temu posmehu nočem izpostavljati.

3.Kako je možno priti na drugačen legalen način do te VIAGRE ali kakega podobnega zdravila, ne da bi se izpostaljal v neroden položaj, najraje v drugem kraju, ker me ne poznajo. Ali je zaradi tega res potrebno zamenjati osebnega zdravnika.

Ptrosim za nasvet ?? hvala vsem dobronamernim .

Pojma nimam, ampak bo že kdo drug vedel.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

V Red shopu v stari Ljubljani jo prodajajo in stane ena tabletka 9.000,00 in imaš jo za štirikrat,kajti razdeliš jo na čertinko,srečno…
P.S.
Gornji trg 24,številko pa poišči v imeniku

jao,jao, pust viagro, če maš aritmije. Resno!

S.

Zdravnica že ve zakaj ti je ne predpiše, pa tut tebi ni treba tvegat kakega infarkta. Prosi pa zdravnico za napotnico za urologa (magari si zmisli težave s prostato), pa potem njega prosi za recept za kaj podobnega, sej je več teh stvari.

New Report

Close