kako do pozitivnih misli
Pozdravljeni,
na vas se obračam z morda preveč naivnim vprašanjem, a če iskreno povem, sem šele sedaj začela brati tale forum. Stvar je v tem, da se že dalj časa zavedam svojih negativnih misli-čustev in ne vem kje začeti s spremembami oz. samopomočjo.
Stara sem 33. let, v življenju sem imela vedno vse urejeno (ljubeče strarše, zaposlitev, partner, ki ga neizmerno ljubim, prijatelji), le da me vsaka malenkost vrže iz tira in si venomer predstavljam najhujše. Zelo me skrbi zdravje staršev, si ne predstavljam kako bo če jih izgubim, čeprav ne živim več z njimi. S partnerjem načrtujeva družino,a žal nama po več letih še ni uspelo. Zavedam se, da moram biti pozitivna in verjeti, da bo vse uspelo, a nekako slabe misli vedno prevladajo. Rada bi se naučila prusmerjati misli, sem že razmišljala o kakšni terapiji, a kaj ko sem doma na odročnem kraju (Lendava) in res ne vem koga naj vprašam. Morda bi si pomagala s kakšno knjigo – katero, ali naj začnem jogo, meditacijo?
Lepo prosim za kakršenkoli nasvet.
Lep pozdrav
Njaprej bi vam svetoval knjigo Martina Kojca : UČBENIH ŽILJENJA. Potem se pa spet ka oglasite.
Živijo, Kajbi!
Jaz ti svetujem tudi knjigo Transurfing realnosti I in II, Vadim Zeland. Zelo zanimivi odgovori na tvoje vprašanje.
Upam, da ti bo g. Igor posredoval moje sporočilo.
Lep pomladni pozdrav, Majnica
Forum je zaprt za komentiranje.