Najdi forum

kako do orgazma?

zanima me kaj bi morala narediti da bi mi prišlo med seksom? pride mi samo če me fant “ročno” ali oralno zadovoljuje!

Mislim, da bi ti prišlo samo, če bi te tip pred tem močno zrajcau, pa tudi če bi malo dlje. Predigra mora trajati najmanj 30 minut, mora biti romantično vzdušje in SPROSTI SE!Anja je pisal/pisala:
>
> zanima me kaj bi morala narediti da bi mi prišlo med seksom?
> pride mi samo če me fant “ročno” ali oralno zadovoljuje!

da bi ti pršlo med sexom morata oba s tipom najt pozo, in tip mora bit dost fer da ti prvošč da ti pride, če njemu ta poza lih ne paše prevč.. iskanje poze lohk traja nek cajta, dost folka pa prav da nekaterim puncam sploh ne prhaja med sexom.. odvisno je ful od vsega… naj ti proba med sexom tut kej delat po ščegetavčku, al pa še kej več če ma proste roke in če ve kaj ti paše, lahk pa najdeta tut pozo, kjer nekak tvoj ščegetavčk drgne ob njegovo telo – “nehoteno” ga nek draži… probaj!

Ali pa si poskusi med seksom sama dražiti ščegetavček, mogoče bo pomagalo. Veliko uspeha.LP John

Men pride samo, če sem jaz gor, ko se ščegetavček drgne ob njegovo telo. On pa se medtem malce poigrava z joški, predvsem pa z bradavičkami.

Meni najprej pride, če sem jaz zgoraj in si drgnem ščegetaček ob njegovo telo ali pa si sama pomagam z roko.
Praktična je tudi poza, kjer jaz ležim na robu postelje, fant pa kleči na tleh, takrat sva ravno v pravi višini, ščegetavček je prost in lahko mi ga z roko draži fant ali pa sama.

Uporabi domišljijo, mojega fanta ful vzburja če si sama pomagam, pa tudi meni ful paše.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close