Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Drugo Multipla skleroza kako do nevrologa?

kako do nevrologa?

lep pozdrav!

zanima me, ce je mozno priti do nevrologa tudi brez napotnice osebnega zdravnika in kako- oz. koliko stane sam pregled…

pa se to- koliko stane samoplacnisko slikanje glave?

Menim, da lahko brez napotnice prideš do vsakega zdravnika po samoplačniškem sistemu. Pa še čakalnih vrst ni! Kar se tiče slikanja glave pa misliš verjetno na MR – magnetno resonačno slikanje. Z napotnico so čakalne dobe kar nekaj mesečne, kot samoplačnik boš na vrsti takoj! Za MR slikanje boš morala odšteti približno 70.000 SIT. Pa lep dan še naprej!

Jaz sem bila na prvem pregledu – samoplačniško (pri prof.dr. Pogačniku na Polikliniki), sicer pred nekaj leti in je stalo (mislim da okoli) 10.000,00, sedaj pa … – pokličeš lahko na Polikliniko – sprejemna pisarna pa ti bodo točno povedali.
Srečno!

Še to – glede slikanja glave (MR), pa sem tudi bila na slikanju in sicer z napotnico na Medi Lab na Vodovodni cesti v Lj., takrat, tudi pred nekaj leti sem na to slikanje z napotnico čakala kakšne 3-4 mesece. Sem pa bila pri njih zelo zadovoljna, so bili zelo prijazni in sploh je bilo vse v redu.

New Report

Close