Najdi forum

Naslovnica Forum Življenjski slog Zdravo življenje Gibanje, oblikovanje in krepitev telesa Kako do lepe ritke? (velika, lepo oblikovana zadnjica)

Kako do lepe ritke? (velika, lepo oblikovana zadnjica)

Hey hey.

Želela bi deliti izkušnjo in pa zanima ne tudi mnenje punc, ki so svojo telovadbo in treninge usmerile v oblikovanje zadnjice.

Najbrž ni nobenega dvoma o tem, da si vse punce želimo lepo postavo. Poleg trebuščka, prsi, pa je ena najbolj zapeljivih točk na ženski seveda tudi zadnjica. Torej moje vprašanje, ali ste opazile pri svojih treningih in prehrani, določeno vajo ali prehrano, ki je še posebej vplivala na velikost in obliko vaše zadnjice? Kakšne skrivnosti lahko delite z ostalimi glede vaših uspehov in kaj je vaš najboljši odgovor na vprašanje kako do lepe ritke?

Meni osebno se zdijo najpomembnejše sledeče točke:
* redno izvajanje pravih vaj
* fokus na mišicah, ki jih radi pozabimo, gluteus medius
* uživanje prave hrane (ki pozitivno vpliva na nivo estrogena)
* kljub treningom, ne smeš shujšati
* in seveda veliko vztrajnosti (počasi se daleč pride)

Po mojem ni variante, da ima ženska tisto res čvrsto, lepo zaobljeno ritko, če ni aktivna. No, nekatere imajo res srečo z geni, vendar večina nas potrebuje nek vložek za dosego lepe postave. Vaje za lepo ritko[/url] izvajam ze dobri 2 leti in sele v zadnjem letu sem ugotovila par skrivnosti oz. napak, ki sem jih prej delala.

Kot sem že prej omenila, pozabljena ritna mišica “gluteus medius” – šele nedolgo nazaj sem spoznala moč vaj, ki se fokusirajo na to mišico in neverjetno, ne bi si nikoli mislila, da so te tako pomembne za oblikovanje zadnjice. Od kar delam na vajah, ki se zdijo sprva kot da se bolj fokusirajo na stegna in boke, se mi zdi da dobivam na ritki.

In pa še ena velika napaka, ki mi je preprečevala dobre rezultate pri oblikovanju zadnjice : jedla sem premalo in tudi napačno hrano. Opažam, da odkar pijem surovo kravje mleko (dnevno vsaj 5dcl) dobivam na oblinah – na pravih mestih. Prav tako sem začela zvečer namakati zrna grškega sena (fenugreek) v vodo, ki jo potem zjutrj spijem. Zdi se mi, da je tudi moja koža sedaj bolj gladka.

Upam, da boste delile svojo izkušnjo, in vaše nasvete kako do lepe in velike ritke? Katere so po vašem najpomembnejše točke za perfektno zadnjico?

New Report

Close