Najdi forum

Naslovnica Forum Zdravje Splošno Zdravstvo pri nas? kako do ginekologa

kako do ginekologa

Avtor: suzikaz
Datum: 01-04-05 10:58

Na ginekološke preglede hodim na ginekološko kliniko, leonišče.
Zdaj že en mesec kličem, da bi se naročila na pregled pa se na telefonsko številko 01/ 231 11 63 nihče ne javlja. Poslala se email, da bi se želela naročiti in nisem dobila odgovara 14 dni. Potem sem napisala še en email z malo bolj ostro vsebino in se dobila odgovor že naslednji dan. Vendar so me pametne sestre naročile v četrtek, ko sploh ni pregledov za samoplačnike.
Kam se lahko pritožim?

Kako pa veš, da ni v četrtek pregledov za samoplačnike?? Jaz sem do nedavnega hodila ob četrtkih, sedaj pa je moja ginekologinja presedlala na torek, grem pa pač v torek. Mislim, da so samoplačniški pregledi vse popoldneve v tednu, takrat pač, ko tvoj ginekolog (izbrani) dela.

Že dvajset let ima za samoplačnike v ponedeljkih in vem da ima ob ponedeljkih.
Ker so me že enkrat ravno tako naročile v torek in sem prišla tja in so me nadrle……….
sploh pa se mi ne da več govoriti o tem ker sem totalno razočarana nad obnašanjem sester – sem klicala v svoj okraj da bi se naročila k ginekologu kot zavarovanec ne kot samoplačnik pa so mi rekle da se ne morem naročiti, ker ne sprejemamo novih pacientov do jeseni in ko sem ji rekla, da se bom pozanimala, ker kolikor vem te mora vzeti se ja začela zmišljevati pa sej vas lahko, samo……………………. pa me boli k. itak ne veš kam vsi te brisi grejo samo plačuješ………..nej se v svojem delovnem času opravljajo privatne razgovore me pa bomo šle h ginekologu takrat ko nas bo rešilec pripeljal tja in potem direkt na žale!!!!!!!!!!!

V leonišču bodo morali res nekaj storiti glede naročanja. Ponavadi porabim celo dopoldne, da končno dobim sestro. Pa ne, da se nihče ne javi, vedno je zasedeno. Ker hodi v leonišče že pol Slovenije, bi si lahko privoščili še kakšno številko!!! Po mailu pa je na žalost tako, da dobiš datum, ko ne moreš iti… Pa tudi odgovor čakaš olala.

New Report

Close