Najdi forum

kako do…

zanima me kaj naj mi fant naredi da bom tudi pri seksu prišla do orgazma? Sedaj mi pride samo, če mi oralno ali pa z roko.

Meni tudi ni dolgo časa prišlo, ker se moraš skoncentrirati na spolni odnos in ne premišljevati o čem drugem. Probaj stiskati nožnične mišice – meni je pomagalo.

a si probala tko da si ti na vrhu? nej on sam lezi in uziva ti pa najbzr ze ves kaj ti najbl pase… sej vse pa tut ne mere bit njegovo delo..

frača moja kadar boš dobila ta pravega jebača se boš zavedala kaj pomeni pravi in ne tisto sranje katerega ti sedaj ponuja tvoj beduin
Oglasi se kaj in ti bom pokazal kaj to pomeni

Moji ful pomaga ce ji med sexom drazim scegetavcek. Tega lahko tvoj tip doseze, ce si ti zgoraj, al pa ce seksata od zadaj (meni osebno ljuba pozicija in rajcanje je v njej se najlazje; ne mislim nujno analnega sexa). Predvsem pa bod sproscena in imejta dolgo predigro in sexsajta sele, ko bos tik pred.

Ja me prav zanima,kako bi ti to izvedel!A misliš da lahko vsako pripelješ do … Če si siguren v to pol se priporočam!

Lp

Ne sekiraj se,ker baje notranji orgazem-brez orale ali drgnjenja s prsti doživi samo1/3 (ena tretjina) žensk na svetu.Tako sem brala v neki reviji.Ni važno kako ti pride glavno,da ti pride po možnosti večkrat.
LP 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close